VIRAL

Το VAR έσωσε την Κοπεγχάγη με πέναλτι σε "νεκρό χρόνο"

Διαιτητής σε αναμέτρηση στη Δανία
Διαιτητής σε αναμέτρηση στη Δανία

Η Άαρχους βρέθηκε να πανηγυρίζει νίκη με 3-2 στην έδρα της Κοπεγχάγης με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή όμως με παρέμβαση του VAR δόθηκε πέναλτι στην ομάδα του Ζέκα, που έφτασε στην ισοφάριση στο 101' (VIDEOS).

Εντυπωσιακό φινάλε είχε η αναμέτρηση μεταξύ της Κοπεγχάγης και της Άαρχους για το πρωτάθλημα της Δανίας, καθώς οι παίκτες της Άαρχους έσπευσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη με σκορ 3-2 ακούγοντας το τελικό τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, για να διαπιστώσουν όμως τάχιστα πως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Ναι μεν ο άρχοντας του αγώνα είχε σφυρίξει για τελευταία φορά, ωστόσο ο VAR ήλεγξε φάση όπου ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι και έκρινε πως είχαν δίκιο, με τον διαιτητή να ελέγχει τη φάση μέσω μόνιτορ και να δείχνει τελικά την άσπρη βούλα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ είχε δώσει έξι λεπτά καθυστερήσεων, το τελικό 3-3 γράφτηκε στο 101ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιόνας, σε μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενουμένων.

Να σημειωθεί πως ανάλογο περιστατικό, με διαιτητή να σφυρίζει λήξη αγώνα και κατόπιν να δείχνει την άσπρη βούλα έπειτα από έλεγχο φάσης από VAR είχε λάβει χώρα πριν λίγους μήνες στην Premier League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει μία δύσκολη νίκη με 3-2 στην έδρα της Μπράιτον με γκολ στο 100ο λεπτό από εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες.

Photo Credits: Youtube

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ