ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Συζητάει με την Τσέλσι για τον Τομόρι

Ο Φικάγιο Τομόρι στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τον Άγιαξ για το Champions League στις 5 Νοεμβρίου του 2019.
Ο Φικάγιο Τομόρι στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τον Άγιαξ Ⓒ 2019 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Προχωρούν οι συζητήσεις ανάμεσα στη Μίλαν και την Τσέλσι για τον Φικάγιο Τομόρι, με τους μπλε να προσφέρουν τον 23χρονο αμυντικό ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει εδώ και αρκετές ημέρες, επομένως συνεχίζονται οι κινήσεις των ομάδων. Η Μίλαν, η οποία είναι ιδιαίτερη ενεργή στο παζάρι ψάχνοντας ενίσχυση ενόψει της συνέχεια στη Serie A, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι για τον Φικάγιο Τομόρι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από την Τρίτη (12/1) και υπάρχουν εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι δέχεται τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους μπλε να τοποθετούν και οψιόν αγοράς, η οποία υπολογίζεται γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο 23χρονος αμυντικός φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στο Μιλάνο, αρκεί οι δύο ομάδες να φτάσουν σε ένα deal.

O Tομόρι δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ, αφού με τη φανέλα της Τσέλσι φέτος έχει πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ