PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Φούλαμ 1-1: Νέα εντός έδρας γκέλα για τα σπιρούνια

Ο Ιβάν Καβαλέιρο πανηγυρίζει γκολ της Φούλαμ κόντρα στην Τότεναμ σε ματς της Premier League
Ο Ιβάν Καβαλέιρο πανηγυρίζει γκολ της Φούλαμ κόντρα στην Τότεναμ σε ματς της Premier League Ⓒ 2021 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ προηγήθηκε με τον Κέιν αλλά η Φούλαμ κατάφερε να αρπάξει πολύτιμο βαθμό στο μίνι ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου (1-1) ισοφαρίζοντας στο 74' την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο με σκόρερ τον Καβαλέιρο (VIDEOS).

Πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κορυφή άφησε στο σπίτι της (για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν) η Τότεναμ, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τη συμπολίτισσά της, Φούλαμ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Τα σπιρούνια κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25' με άπιαστη κεφαλιά του Χάρι Κέιν μετά από σέντρα ακριβείας του Ρεγκιλόν από τα αριστερά, όμως στη συνέχεια η Φούλαμ πίεσε για την ισοφάριση και η ανταμοιβή της ήρθε στο 74.

Τότε που ο Λούκμαν έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο Ιβάν Καβαλέιρο έστειλε με φοβερή κεφαλιά τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Λορίς, για να χαρίσει έναν χρυσό βαθμό στη μάχη που δίνει το σύνολο του Σκοτ Πάρκερ για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Να σημειωθεί πως η Τότεναμ μετρούσε 10 νίκες στα 11 προηγούμενα ραντεβού των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, με την Φούλαμ να παίρνει βαθμό σε ματς κόντρα σε συμπολίτισσα μετά από 13 σερί ήττες σε λονδρέζικα ντέρμπι σε επίπεδο Premier League.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Οριέ, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Γουίνκς (75' Λαμέλα), Χόιμπεργκ, Σισοκό, Εντομπελέ (81' Βινίσιους), Σον, Κέιν

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άινα, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Τετέ (67' Λούκμαν), Ριντ, Ανγκισά, Ρόμπινσον, Λόφτους-Τσικ (91' Ονόμα), Κόρδομπα-Ριντ, Καβαλέιρο (86' Καμαρά)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ