ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ: Έφταναν 46'' στον Σον για να βρει δίχτυα

Tottenham's Son Heung-min celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at St. Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Sept. 20, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP)
Tottenham's Son Heung-min celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at St. Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Sept. 20, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP) CATH IVILL/POOL VIA AP

Η Τότεναμ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ, με τον Σον να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μόλις 46 δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα (VIDEO).

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο με 6-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ μπήκε στην αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ η Τότεναμ και δεν χρειάστηκε πολύ για να ανοίξει το σκορ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Ούτε καν ένα λεπτό, με τον Χάρι Κέιν να τροφοδοτεί με βαθιά μπαλιά τον Σον και τον Νοτιοκορεάτη να μπαίνει στην περιοχή των σφυριών και να νικάει με ωραίο δεξί σουτ τον Φαμπιιάνσκι με τη συμπλήρωση 46 δευτερολέπτων αγώνα!

Ουσιαστικά, το γκολ του Σον έδωσε το έναυσμα για πάρτι από πλευράς σπιρουνιών, με τον Χάρι Κέιν να παίρνει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 8' και στο 16', για να κάνει το 3-0 για την Τότεναμ και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του τριπόντου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ