PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 4-1: Πάρτι με οικοδεσπότη τον οδοστρωτήρα Κέιν

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με την Τότεναμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με την Τότεναμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League Ⓒ 2021 JULIAN FINNEY/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάρι Κέιν ήταν ασταμάτητος και με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στον -αναγεννημένο- Γκάρεθ Μπέιλ οδήγησε την Τότεναμ στο άνετο 4-1 επί της Κρίσταλ Πάλας που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης (VIDEOS).

Η Τότεναμ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Τελευταίο θύμα της η Κρίσταλ Πάλας, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να φιλοδωρεί τη συμπολίτισσα με τέσσερα γκολ (τρίτο σερί εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις που πετυχαίνει τόσα γκολ) και να φτάνει σε ένα εντυπωσιακό 4-1 που της επιτρέπει να ελπίζει στην έξοδο στο νέο Champions League μέσω της 4ης θέσης.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς της 27ης αγωνιστικής της Premier League δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο να δείχνει για ποιο λόγο θεωρείται το βαρύ πυροβολικό των σπιρουνιών, έχοντας συμμετοχή και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του!

Στο 25' έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ μετά από την ισοφάριση της Πάλας στο 45' με καρφωτή κεφαλιά του Μπεντεκέ (από ασίστ του Μιλιβόγεβιτς, στην πρώτη τελική προσπάθεια των αετών στο παιχνίδι), αποφάσισε να πάρει την κατάσταση πάνω του.

Στο 49' σέρβιρε έτοιμο γκολ (αυτή τη φορά με το κεφάλι) στον αναγεννημένο Μπέιλ για να γίνει το 2-1 και ακολούθως φρόντισε να κλειδώσει το τρίποντο. Στο 52' εκτέλεσε με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής τον Γκουάιτα για το 3-1 ενώ στο 76' αποτελείωσε την συμπολίτισσα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από ασίστ του διόσκουρού του στην επίθεση της Τότεναμ εδώ και χρόνια, Σον.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το κρεσέντο του αυτό έγινε ο πρώτος παίκτης της Τότεναμ που έχει 2+ γκολ και 2+ ασίστ σε ένα ματς Premier League μετά από τον Γιούργκεν Κλίνσμαν τον Μάιο του 1998 (4 γκολ και 2 ασίστ απέναντι στην Γουίμπλεντον), την ώρα που η Τότεναμ έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που πιάνει το φράγμα των 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τη σεζόν 2020-21 στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά από την Μπάγερν (106).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ντόχερτι, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Γουίνκς (70' Σισοκό), Μπέιλ (70' Λαμέλα), Μόουρα, Σον, Κέιν (80' Βινίσιους)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Κέιχιλ, Φαν Άανχολτ, Τάουνσεντ (65' Σλουπ), Ρίντεβαλντ, Μιλιβόγεβιτς, Έζε (46' Ζαχά), Αγιού, Μπεντεκέ (74'Ματετά)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 6 Μαρτίου

Μπέρνλι - Άρσεναλ 1-1 (39' Γουντ / 6' Ομπαμεγιάνγκ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-2 (32' πεν. Γουόρντ-Πράους, 49' Άνταμς)

Άστον Βίλα - Γουλβς 0-0

Μπράιτον - Λέστερ 1-2 (10' Λαλάνα / 62' Ιχεανάτσο, 87' Αμαρτέι)

Κυριακή 7 Μαρτίου

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Λίβερπουλ - Φούλαμ 0-1 (45' Λεμινά)

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (2' πεν. Φερνάντες, 50' Σο)

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 4-1 (25' 49' Μπέιλ, 52' 76' Κέιν / 45+1' Μπεντεκέ)

Δευτέρα 8 Μαρτίου

Τσέλσι - Έβερτον (20:00)

Γουέστ Χαμ - Λιντς (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Julian Finney/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ