ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο σταμάτησε τη συνέντευξη Τύπου για να συλλυπηθεί για τον θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου

Ο Ζοζέ Μουρίνιο με τη φόρμα της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Έβερτον για το FA Cup
Ο Ζοζέ Μουρίνιο με τη φόρμα της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Έβερτον για το FA Cup Ⓒ 2021 MARTIN RICKETT/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να συλλυπηθεί τη βασιλική οικογένεια για το θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της Βασίλισσας της Αγγλίας Ελισσάβετ, απεβίωσε σήμερα το πρωί (09/04) και ο Ζοζέ Μουρίνιο απέδωσε φόρο τιμής στη μνήμη του, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια, στη συνέντευξή Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μουρίνιο για το θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου ανέφερε μεταξύ άλλων, σταματώντας τον δημοσιογράφο που τον ρώτησε: "Συγγνώμη που σε σταματάω θα απαντήσω αμέσως στην ερώτησή σου. Είμαι λυπημένος επειδή διάβασα ένα λυπηρές γεγονός για τον θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου".

"Επομένως, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινά συλλυπητήρια μου στη Βασιλική Οικογένεια και για να είμαι ειλικρινής να εκφράσω τον βαθύ σεβασμό μου στη Βασιλική Οικογένεια αλλά και τα βαθύτατα μου συλλυπητήρια".

Εδώ η δήλωση του Μουρίνιο:

Photo Credits: © 2021 Martin Rickett/Associated Press

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ