ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ για Βέρνερ: "Όταν μία γυναίκα δεν θέλει να βγει μαζί σου, μην την πιέζεις"

Ο Τόμας Τούχελ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Τσέλσι και της Έβερτον
Ο Τόμας Τούχελ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Τσέλσι και της Έβερτον @ 2021 JOHN SIBLEY/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ δεν ανησυχεί για την παρατεταμένη αφλογιστία του Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Τσέλσι και προχώρησε σε έναν ξεχωριστό παραλληλισμό προκειμένου να αφαιρέσει την τεράστια πίεση που βαραίνει τον συμπατριώτη του.

Η Τσέλσι προχώρησε σε μία πολύ σημαντική επένδυση το περασμένο καλοκαίρι δαπανώντας 62 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από την Λειψία τον Τίμο Βέρνερ, ωστόσο με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του στην πρώτη του σεζόν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" απέχουμε παρασάγγας από το να μπορέσει να μιλήσει κάποιος έστω για μερική απόσβεση των χρημάτων.

Συνολικά, ο Γερμανός διεθνής φορ έχει βρει 10 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε 39 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο στα 31 τελευταία παιχνίδια του με τους μπλε και την εθνική Γερμανίας έχει μόνο 2 γκολ και η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν πριν από 11 ματς, στο 2-0 επί της Νιούκαστλ στις 15 Φεβρουαρίου.

Μεσοβδόμαδα μάλιστα έχασε μία κραυγαλέα ευκαιρία σε σχεδόν κενή εστία στο ματς της Γερμανίας με την Βόρεια Μακεδονία με το σκορ στο 1-1, για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα το νικητήριο γκολ των φιλοξενουμένων, γεγονός που γκρέμισε και άλλο την ήδη κλονισμένη του αυτοπεποίθηση.

Ο Τόμας Τούχελ ωστόσο, που έχει αναμορφώσει την Τσέλσι από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της (αήττητη με εκείνον στον πάγκο, με τον απολογισμο του να είναι 10 νίκες και 4 ισοπαλίες), τον πιστεύει πολύ και φρόντισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής να του ανεβάσει το ηθικό με ιδιαίτερες ατάκες.

"Εάν μία γυναίκα δεν θέλει να βγει έξω μαζί σου, δεν μπορείς να την πιέσεις. Κάνε ένα βήμα πίσω και θα σε καλέσει! Επιπλέον, όπως είδα τη χαμένη ευκαιριά του με την Γερμανία, δέχτηκε άσχημη πάσα από τον Γκιοντογκάν.

Αστειεύομαι απλά. Έχασε αυτή την ευκαιρία και όλοι μιλούν για αυτήν, κάτι που είναι ενοχλητικό. Είναι εύκολο να δείχνουμε με το δάχτυλο τον Τίμο, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, για να προσθέσει με νόημα:

"Αυτή τη στιγμή τού λείπει η αυτοπεποίθηση και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Τα γκολ δεν έρχονται ως συνήθως αλλά δουλεύει για μας. Ακόμα βάζει γκολ, ακόμα βγάζει ασίστ, ακόμα κερδίζει πέναλτι.

Ο Τίμο σκοράρει από την ηλικία των πέντε ετών και δεν έχει σταματήσει να το κάνει. Οπότε θα πρέπει να εμπιστευτεί το μυαλό και το σώμα του και θα έρθουν πάλι τα γκολ.

Δούλεψε σκληρά απέναντι στη μπάλα, κάνε κούρσες, μην διστάζεις, να είσαι αδίστακτος, μην το παρασκέφτεσαι...είναι οι συμβουλές μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 John Sibley/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ