ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ: "Ο Νεϊμάρ θα ξεκινήσει βασικός με την Λειψία"

Ο Νεϊμάρ κοντρολάρει την μπάλα στον αγώνα της Παρί με την Μπασάσκεχιρ για το Champions League.
Ο Νεϊμάρ στον αγώνα της Παρί με την Μπασάσκεχιρ OZAN KOSE/POOL VIA AP

Ο Νεϊμάρ έπειτα από τον τραυματισμό του θα επιστρέψει στην βασική 11άδα της Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση της Τρίτης (24/11, 22:00) για το Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε από την Μονακό με σκορ 3-2, αν και οι Παριζιάνοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και είχαν πετύχει το 0-2 μέχρι το 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι Μονεγάσκοι στην συνέχεια ολοκλήρωσαν μία εντυπωσιακή ανατροπή.

Το μόνο θετικό που μπορεί να κρατήσει ο Τόμας Τούχελ από αυτό το παιχνίδι είναι η επιστροφή του Νεϊμάρ, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπασάκσεχιρ στις 28 Οκτωβρίου, πήρε χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος για ένα 30λεπτό.

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Μονακό, ο Γερμανός τεχνικός, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που υπήρξε από την ομάδα του, ενώ ενημέρωσε ότι στον αγώνα με την Λειψία που ακολουθεί για το Champions League (24/11, 22:00) ο Βραζιλιάνος σταρ θα έχει θέση βασικού στην 11άδα.

"Το παιχνίδι με την Λειψία θα είναι δύσκολο, αλλά δεν θα άλλαζε η κατάσταση αν κερδίζαμε την Μονακό. Έπρεπε να φύγει ο Κίλιαν, να μην πάρουμε ρίσκο με τον Μαρκίνιος και να δώσουμε λίγα λεπτά συμμετοχής στον Νεϊμάρ.

Ο συνδυασμός των δύο παιχνιδιών με Μονακό και Λειψία, ίσως είναι πιθανώς ένας λόγος που εξηγεί γιατί χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ο Νεϊμάρ είναι αποφασισμένος και θα ξεκινήσει με την Λειψία" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ