ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Τουλούζ - Νιορ: Σχημάτισαν "M" για τον Μαραντόνα πριν την έναρξη του ματς

Πανέμορφη χειρονομία για τον Μαραντόνα πριν από την έναρξη του Τουλούζ-Νιορ
Πανέμορφη χειρονομία για τον Μαραντόνα πριν από την έναρξη του Τουλούζ-Νιορ

Ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε για τους ουρανούς αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Δείτε την υπέροχη ενέργεια των παικτών της Τουλούρ και της Νιορ για να τιμήσουν τη μνήμη του πριν από την έναρξη του μεταξύ τους ματς (VIDEO).

Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να μπορέσει ο ποδοσφαιρικός κόσμος να συνειδητοποιήσει και να αποδεχτεί το γεγονός πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα, η θρυλική μορφή του αργεντίνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, με τον Πίμπε Ντ'Όρο να φεύγει από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (25/11) σε ηλικία 60 ετών.

Οι περισσότερες ομάδες τιμούν τη μνήμη του Ντιεγκίθτο τηρώντας ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες, ωστόσο στον αγώνα της Τουλούζ με την Νιόρ το απόγευμα του Σαββάτου (η σέντρα έγινε στις 16:00) για την Ligue 2, έγινε κάτι ιδιαίτερο.

Αφού οι παίκτες παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ακολούθως συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και σχημάτισαν όλοι, μαζί με τους διαιτητές, το γράμμα "Μ" για να αποδώσου φόρο τιμής στον κορυφαίο κατά πολλούς παίκτη που ανέδειξε ο βασιλιάς των σπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ