SUPER LIG

Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε 0-1: Με γκολάρα ο Πέλκας νίκησε τον Μπακασέτα

Ο Πέλκας σουτάρει κατά τη διάρκεια του Φενέρμπαχτσε - Άνγκαραγκιουτσού
Ο Πέλκας σουτάρει κατά τη διάρκεια του Φενέρμπαχτσε - Άνγκαραγκιουτσού Ⓒ 2021 ASSOCIATED PRESS

Η Φενέρμπαχτσε χάρη σε φοβερό μακρινό σουτ του Δημήτρη Πέλκα στο 76ο λεπτό πήρε τη νίκη απέναντι στην Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα.

Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Πέλκας τέθηκαν αντιμέτωποι στο Medical Park Arena της Τραπεζούντας στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε για την Super Lig.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 0-1 χάρη στον Δημήτρη Πέλκα. Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πέλκας έγινε αποδέκτης της μπάλας, πήρε ορισμένα μέτρα στο γήπεδο και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σκόραρε το 6ο του γκολ με τη φανέλα της Φενέρ.

Το ματς είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με αυτό το τρίποντο, η Φενέρμπαχτσε έφτασε τους 54 βαθμούς μαζί με την Μπεσίκτας και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ.

Από την άλλη, 4η με 48 πόντους έμεινε η Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα, είναι στο +3 από την Χατάισπορ του Κατράνη.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Μάρλον (86' Παρμάκ), Χούγκο, Ιέ, Ασάν (79' Μάλι), Όζντεμπιρ, Φλάβιο (86' Αφόμπε), Νουακέμε, Μπακασέτας, Εκουμπάν (75' Σάρι), Τζανίνι

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Μπαγιντίρ, Γκονούλ, Αζίζ, Τισεράντ, Σαλάι, Σόσα, Γιαντάς (74' Τουφάν), Οσάγι-Σάμουελ (74' Καντιόγλου), Οζίλ (66' Σαματά), Πέλκας (86' Νοβάκ), Τιάμ (66' Βαλένσια)

Photo credits: ⓒ 2021 Associated Press

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ