ΚΥΠΡΟΣ

Τσάβι Ρόκα: Επέστρεψε στην ΑΕΚ Λάρνακας ως τεχνικός διευθυντής

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα
Ο Τσάβι Ρόκα Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ

Επιστροφή στην ΑΕΚ Λάρνακας για τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος συμφώνησε ξανά με την ομάδα της Κύπρου στην οποία εργαζόταν και πριν το τριφύλλι.

Ο Τσάβι Ρόκα απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 16 Οκτωβρίου και τέσσερις μήνες μετά ο πρώην τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού βρήκε τη νέα ομάδα με την οποία θα συνεργαστεί ή καλύτερα... την πρώην ομάδα. Ο Ισπανός επέστρεψε στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία εργαζόταν και πριν έρθει στο τριφύλλι.

Εκεί ο Ρόκα άφησε έργο σύμφωνα με τους Κύπριους οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να του εμπιστευθούν και πάλι τη θέση στην κορυφή της ποδοσφαιρικής πυραμίδας του συλλόγου. Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας της Λάρνακας ήρθε στην Πέμπτη (11/2) και τις επόμενες μέρες ο Ρόκα θα ταξιδέψει στην Κύπρο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια, για τη δεύτερη του θητεία. Είχε προηγηθεί η επιτυχημένη τετραετής του παρουσία, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα μας τερμάτισε τρεις φορές στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του Τσάβι Ρόκα, που θα πραγματοποιηθεί με την κάθοδο του στην Κύπρο".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ