PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Έβερτον 2-0: Παρέμεινε αήττητη και στην 4η θέση

Ο Ζορζίνιο της Τσέλσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του μετά το γκολ του επί της Έβερτον
Ο Ζορζίνιο της Τσέλσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του μετά το γκολ του επί της Έβερτον 2021 MIKE HEWITT/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην Έβερτον, παρέμεινε στην 4η θέση της Premier League, ενώ είναι αήττητη για 12ο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε τροχιά Champions League παρέμεινε η Τσέλσι. Οι μπλε πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνουν για την 4άδα της Premier League. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ επικράτησε 2-0 της Έβερτον, η οποία βάσει βαθμολογίας έχει τις ίδιες βλέψεις με τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι με αυτό το τρίποντο παρέμεινε στην 4η θέση έχοντας συγκεντρώσει 50 πόντους. Μάλιστα, είναι αήττητη για 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Τούχελ να συνεχίζει να θετικά αποτελέσματα και να μην έχει γνωρίσει ήττα σε 11 παιχνίδια του στους μπλε. Από την άλλη, η Έβερτον έμεινε στους 46 πόντους και έχασε έδαφος στη μάχη για το Champions League.

Οι μπλε άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό. Ο Μάρκος Αλόνσο έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά προς τον Κάι Χάβερτς. Εκείνος έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από του Γκόντφρεϊ στον οποίο χρεώθηκε το αυτογκόλ.

Στο δεύτεορ ημίχρονο, ο Χάβερτς ανετράπη από τον τερματοφύλακα με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Στο 65ο λεπτό ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 που έμεινε έως το φινάλε.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Κόβατσιτς (80' Καντέ), Ζορζίνιο, Αλόνσο, Χάντσον - Οντόι, Χάρβετζ, Βέρνερ (90' Πούλισιτς)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Γκόντφρι, Χολγκέιτ, Κιν, Ντιν, Γκόμες (76' Μπερνάρντ), Άλαν, Ιγουόμπι (56' Ντέιβις), Σίγκουρντσον (70' Κινγκ), Ριτσάρλιζον, Κάλβερτ - Λιούιν

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 6 Μαρτίου

Μπέρνλι - Άρσεναλ 1-1 (39' Γουντ / 6' Ομπαμεγιάνγκ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-2 (32' πεν. Γουόρντ-Πράους, 49' Άνταμς)

Άστον Βίλα - Γουλβς 0-0

Μπράιτον - Λέστερ 1-2 (10' Λαλάνα / 62' Ιχεανάτσο, 87' Αμαρτέι)

Κυριακή 7 Μαρτίου

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Λίβερπουλ - Φούλαμ 0-1 (45' Λεμινά)

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (2' πεν. Φερνάντες, 50' Σο)

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 4-1 (25' 49' Μπέιλ, 52' 76' Κέιν / 45+1' Μπεντεκέ)

Δευτέρα 8 Μαρτίου

Τσέλσι - Έβερτον 2-0 (31' Γκόντφρεϊ αυτ., 65' Ζορζίνιο)

Γουέστ Χαμ - Λιντς (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

Photo credits: 2021 Mike Hewitt/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ