ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι - Λούτον 3-1: Στον 5ο γύρο του FA Cup με χατ-τρικ του Άμπραχαμ

Ο Τάμι Άμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τσέλσι κόντρα στην Λούτον για το Fa Cup
Ο Τάμι Άμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τσέλσι κόντρα στην Λούτον για το Fa Cup Ⓒ 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάμι Άμπραχαμ που έγινε ο πρώτος Άγγλος παίκτης της Τσέλσι που σημειώνει χατ-τρικ μετά το 2007, η Τσέλσι ξεπέρασε με 3-1 το εμπόδιο της Λούτον και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (VIDEO).

Με την ήττα από την Λέστερ στις αρχές της εβδομάδες να την ρίχνει στην 9η θέση της βαθμολογίας της Premier League, το ματς απέναντι στην Λούτον της Championship απέκτησε μεγάλη σημασία για την Τσέλσι αλλά και τον Φρανκ Λάμπαρντ που βλέπει την καρέκλα του στον πάγκο των μπλε να τρίζει επικίνδυνα.

Οι Λονδρέζοι δεν πήραν ωστόσο το ματς αψήφιστα, τουναντίον, και με τον Τάμι Άμπραχαμ να σημειώνει χατ-τρικ, επιβλήθηκαν με 3-1 στο ματς που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και πανηγύρισαν την πρόκριση για τον 5ο γύρο του FA Cup.

Ο Άμπραχαμ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 11' με δεξί διαγώνιο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή (ασίστ ο Βέρνερ) και έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζέιμς.

Στο 30' η Λούτον ξαναμπήκε στο ματς μειώνοντας σε 2-1 με σουτ του Κλαρκ μέσα από την περιοχή (έφερε μερίδιο ευθύνης ο Κέπα), για να καθαρίσει ωστόσο το ματς και την υπόθεση πρόκριση ο Άμπραχαμ με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή (από ασίστ του Χάντσον-Οντόι) στο 74ο λεπτό.

Η Τσέλσι θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει και τέταρτο γκολ, όταν ο Βέρνερ κέρδισε πέναλτι στο 84ο λεπτό, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων δύο λεπτά αργότερα και δεν κατάφερε να σπάσει την κατάρα που τον θέλει να μη βρίσκει δίχτυα με τους Λονδρέζους εδώ και πολύ καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ