ΠΑΟΚ

Τσόλακ: "Οι πιθανότητες να έρθει 1-1 αντί για 1-4 ήταν 5%"

Ο Αντόνιο Τσόλακ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Αντόνιο Τσόλακ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Αντόνιο Τσόλακ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να νικήσει 4-1 με βάση την εικόνα της. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με σκόρερ τον Τόμας Μουργκ στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντόνιο Τσόλακ, που άρχισε βασικός κόντρα στην Ένωση, μίλησε στην κάμερα της NOVA και υποστήριξε πως η ομάδα του έπρεπε να νικήσει 4-1 με βάση την εικόνα της

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Παίξαμε καλά, δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ νωρίτερα από την ΑΕΚ, νωρίτερα από το σημείο που πετύχαμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Χάσαμε δύο βαθμούς, δεν ήμαστε ευχαριστημένοι, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα. Εάν συνεχίσουμε έτσι, θα πετύχουμε τους στόχους μας. Μας έλειπε και η τύχη. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αντί να νικήσουμε 1-4, το αποτέλεσμα ήταν 1-1 και αυτό για να συμβεί είχε πιθανότητα 5%", σχολίασε αρχικά.

Για την παρουσία του: "Αισθάνομαι καλά. Η ομάδα με υποδέχτηκε καλά. Και εγώ προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα, γιατί δεν είμαι πολύ χρόνο εδώ, έφυγα για την εθνική ομάδα, επέστρεψα για να παίξω σήμερα. Πιστεύω ότι θα δείξω την ποιότητα μου και θα πετύχω γκολ".

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Europa League: "Έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και πάει πάντα για τη νίκη και τη διάκριση στην Ευρώπη. Πάμε βήμα - βήμα, θέλουμε να πάρουμε πολλούς βαθμούς. Στην Τούμπα τα πάντα είναι διαφορετικά για εμάς και τους αντιπάλους. Ξεκινάμε την Πέμπτη και βλέπουμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά".

TAGS ΠΑΟΚ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ