ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τσβόλε - Αϊντχόφεν 0-3: Γκολ στο ντεμπούτο του ο Γκέτσε

PSV captain Denzel Dumfries gestures to supporters at the end of the Europa League group D soccer match between Sporting CP and PSV Eindhoven at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Nov. 28, 2019. Sporting won 4-0. (AP Photo/Armando Franca)
PSV captain Denzel Dumfries gestures to supporters at the end of the Europa League group D soccer match between Sporting CP and PSV Eindhoven at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Nov. 28, 2019. Sporting won 4-0. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Άνετο 3-0 στην έδρα της Τσβόλε πανηγύρισε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Αϊντχόφεν, με τον Μάριο Γκέτσε να ανοίγει το σκορ για την PSV στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα (VIDEO).

Την αήττητη πορεία της στη φετινή Eredivisie (4 νίκες - 1 ισοπαλία ο μέχρι τώρα απολογισμό της) συνέχισε την Κυριακή η Αϊντχόφεν, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League να περνάει νικηφόρα με 3-0 από την έδρα της Τσβόλε για την 5η αγωνιστική.

Ο Μάριο Γκέτσε έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα και το συνδύασε με γκολ στο 9ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, με τους Γκάπκο στο 18' και Μάλεν στο 39' να διαμορφώνουν το 3-0 πριν λήξει το ημίχρονο μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια του αγώνα.

Σημειώνεται πως με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ έφτασε στους 13 βαθμούς που την έφεραν στην κορυφή, αφήνοντας στη 2η θέση με 12 τους Άγιαξ και Φίτεσε.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ