ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Tuttosport: Μπλέκει την Γιουβέντους σε σενάρια με Ρονάλντο, Εμπαπέ και Ικάρντι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν @ 2020 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Το μπρα ντε φερ μεταξύ της Παρί και της Ρεάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ ενδέχεται να επηρεάσει και την Γιουβέντους, με την Tuttosport να βάζει στο μεταγραφικό παιχνίδι με πρωταγωνίστριες τις τρεις ομάδες τους Ρονάλντο και Ικάρντι.

Μπορεί η Γιουβέντους να κλείνει τα αυτιά της στις αρκετές φωνές που ακούγονται στα πέριξ του ασπρόμαυρου στρατοπέδου και ζητούν από τον Αντρέα Ανιέλι και τους συνεργάτες του να χαράξουν την επόμενη ημέρα (βλέπε σεζόν 2021-22) χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόλο του ηγέτη, αυτό πάντως δεν σημαίνει πως ο CR7 θα μείνει 100% στο Τορίνο ακόμα και αν δεν έχει κάποια ιδιαίτερη πρεμούρα να κουνήσει μαντήλι.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "Tuttosport", με την τορινέζικη εφημερίδα να φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο του Σαββάτου (10/4) τα πρόσωπα των Κριστιάνο Ρονάλντο, Κιλιάν Εμπαπέ και Μάουρο Ικάρντι και να έχει τον εξής εντυπωσιακό τίτλο: "Γιούβε, τι τρίγωνο".

Στο σχετικό κείμενο, που φιλοξενείται και στην ηλεκτρονική έκδοση του εν λόγω μέσου, γίνεται αναφορά σε ένα ντόμινο που είναι πιθανό να προκληθεί στο φινάλε της σεζόν και αφορά τον Πορτογάλο, τον Γάλλο και τον Αργεντινό επιθετικό.

Το πρωτοσέλιδο της Tuttosport για Ρονάλντο, Εμπαπέ και Ικάρντι
Το πρωτοσέλιδο της Tuttosport για Ρονάλντο, Εμπαπέ και Ικάρντι ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ TUTTOSPORT

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για το έντονο πρέσινγκ που ασκεί εδώ και μήνες η Ρεάλ στον Εμπαπέ και ότι παρά την προσπάθεια της Παρί να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα προσφέροντάς του νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής είναι εκείνος που θα πάρει την οριστική απόφαση.

Σε περίτπωση που επιλέξει να αλλάξει σελίδα στην ποδοσφαιρική καριέρα του και να μετακομίσει στην Μαδρίτη, τότε ο πρώτος μεγάλος στόχος των Παριζιάνων θα γίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ειδικα στην περίπτωση που δεν έχουν σηκώσει το φετινό Champions League και αναζητούν ακόμα τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα τους οδηγήσει στην ευρωπαϊκή κορυφή έχοντας τεράστια πείρα από τη διοργάνωση.

Τι θα συμβεί σε μία τέτοια περίπτωση στην Γιουβέντους; Η "Tuttosport" εκτιμάει πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει η βέκια σινιόρα να φράξει το δρόμο του "CR7" προς την Πόλη του Φωτός σε περίπτωση που έρθει πρόταση που τον ικανοποιεί, με τη λύση για αυτή να είναι τότε ο Μάουρο Ικάρντι, που πάντα φλέρταρε μαζί της από τότε που έφυγε -πικραμένος- από την Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: © 2020 Thibault Camus/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ