ΙΤΑΛΙΑ

Τζαμπαρίνι: "Στέλνω μηνύματα στον Ντιμπάλα λέγοντάς του να φύγει από την Γιουβέντους"

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος έφερε τον Πάουλο Ντιμπάλα στην Ιταλία το 2012, αποκάλυψε πως τον έχει παροτρύνει να φύγει από την Γιουβέντους από τη στιγμή που δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του ελέω του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πριν από εννέα χρόνια ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι ήταν ο άνθρωπος που αποφάσισε να επενδύσει σε έναν νεαρό ταλαντούχο Αργεντινό ποδοσφαιριστή και να τον πάρει στην Ιταλία για να ανεβάσει επίπεδο την Παλέρμο.

Ο παίκτης αυτός ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα που λίγα χρόνια μετά άνοιξε τα φτερά του για να πετάξει στο Τορίνο και να γνωρίσει επιτυχίες με την Γιουβέντους, με τον "Joya" να βρίσκεται όμως τώρα σε καθοδική πορεία και όλοι να αναμένουν το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Αυτό ίσως είναι στην Γιουβέντους, με την οποία έχουν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση, είτε κάπου αλλού, με τον άλλοτε πρόεδρο της Παλέρμο να τονίζει με δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή πως έχει συμβουλέψει τον 27χρονο στράικερ να αποχωρήσει άμεσα από την βέκια σινιόρα για να ξαναβρεί την ποδοσφαιρική υγεία του.

"Τον αγαπώ πολύ. Είναι πρωταθλητής, είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Μου άρεσε πολύ που τον είδα να σκοράρει κόντρα στην Νάπολι, υπέφερα μαζί του.

Του στέλνω μηνύματα λέγοντάς του να φύγει από την Γιουβέντους, πρέπει να είναι ο πυρήνας της ομάδας και αυτός που φτιάχνει το παιχνίδι, όντας ελεύθερος στον αγωνιστικό χώρο.

Από τότε που υπάρχει ο Ρονάλντο, δεν είναι πια ο Ντιμπάλα που γνωρίζουμε, δεν μπορούν να συνυπάρχουν επειδή και οι δύο αντιπροσωπεύουν το ποδόσφαιρο.

Ο Πάουλο είναι για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και την ίδια ώρα δεν υπάρχει στοργή και εκτίμηση της Γιουβέντους προς το πρόσωπό του", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ