ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Τζανίνα Μαραντόνα: "Εάν αυτοκτονήσω, ποιος θα πάρει την ευθύνη;"

Οι κόρες του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα (αριστερά) και Τζανίνα (δεξιά)
Οι κόρες του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα (αριστερά) και Τζανίνα (δεξιά) Ⓒ 2010 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Τζανίνα Μαραντόνα ξέσπασε στα social media μετά από κριτική που δέχτηκε από δημοσιογράφο για το θάνατο του πατέρα της και έφτασε στο σημείο να πει πως σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου σε ηλικία 60 ετών προδωμένος από την καρδιά του, ωστόσο ο αιτίες θανάτου του είναι ακόμα υπό διερεύνηση, με το ιατρικό επιτελείο που ήταν επιφορτισμένο να τον προσέχει να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα, αρκετά ήταν τα βέλη που εκτοξεύτηκαν από μερίδα του Τύπου και είχαν ως στόχο τις δύο κόρες του "Πίμπε Ντ'Όρο", Ντάλμα και Τζανίνα, για το γεγονός πως δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή, με την Τζανίνα να ξεσπάει απέναντι στους επικριτές της μέσω των social media.

"Εάν φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω για όλα αυτά που γράφονται εναντίον μου, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Ουδείς θα την πάρει, έτσι; Επειδή ουδείς ενδιαφέρεται.

Λένε το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό και αν μετά αποδειχτεί πως ίσχυε το αντίθετο, δεν πειράζει", έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram, θέλοντας να απαντήσει στη δημοσιογράφο, Σάντρα Μπόργκι, που μέσα από πρόφσατη τηλεοπτική της παρέμβαση είχε αποδώσει ευθύνες και στα παιδιά του Μαραντόνα, λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Και σε όλη αυτή την ιστορία, οι κόρες που ήταν; Δεν έβλεπαν τι συνέβαινε. Πού ήταν η Τζανίνα;"

Για να συνεχίσει την απάντηση της προς τη δημοσιογράφο η Τζανίνα Μαραντόνα, προσθέτοντας τα εξής: "Είμαι μία δυνατή γυναίκα και ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα.

Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον πατέρα μου ότι με παρακολουθεί από τον ουρανό. Εσείς συνεχίστε να μιλάτε, εν τω μεταξύ εγώ συνεχίζω τις θεραπείες μου για να αισθάνομαι καλύτερα.

Εά δεν είχα το γιο μου (σ.σ. ο 11χρονος Μπέντζαμιν που τον απέκτησε από τη σχέση της με τον φορ της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο), τους λίγους φίλους μου και την οικογένειά μου, με την παρενόχληση που δέχομαι και τη ζωή που έχει αναστατωθεί, θα είχα ήδη αυτοκτονήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ