NATIONS LEAGUE

Τζαβέλλας: "Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα, δεν υπάρχει εκνευρισμός"

Τζαβέλλας: "Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα, δεν υπάρχει εκνευρισμός"
Ο Γιώργος Τζαβέλλας διαμαρτύρεται στον διαιτητή EUROKINISSI

Οι Τζαβέλλας, Παυλίδης, Φούντας, Σβάρνας και Κουρμπέλης μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με το Κόσοβο, όπου η γαλανόλευκη δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο (0-0).

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Εθνική με το Κόσοβο, όπου η γαλανόλευκη έμεινε στο 0-0 και έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου της στο Nations League.

Ο αμυντικός της Αλάνιασπορ δήλωσε: "Δεν καταφέραμε να βρούμε το γκολ που θέλαμε. Εκνευρισμός δεν υπάρχει καθόλου. Όλα τα παιδιά είναι στενοχωρημένα, γιατί δουλέψαμε πολύ αυτές τις μέρες. Δύο νίκες θέλαμε το Νοέμβριο, δύο θέλουμε και τώρα. Κρατάμε τη θέληση της ομάδας και νομίζω πως η Εθνική είναι σε καλό δρόμο. Είχα χρόνια να δω αυτό το πράγμα, το κλίμα είναι πολύ καλό. Θα προσπαθήσουμε και το Νοέμβριο θα πάμε καλύτερα".

Ο Βαγγέλης Παυλίδης τόνισε με τη σειρά του: "Σίγουρα δεν θέλαμε να φέρουμε ισοπαλία. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Όμως ό,τι κι αν γινόταν θα χρειαζόμασταν δύο νίκες στα τελευταία ματς. Πάμε να τα πάρουμε το Νοέμβριο για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο".

Ο Ταξιάρχης Φούντας βλέπει το μέλλον: "Κοιτάμε το επόμενο ματς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ, γιατί στόχος είναι η πρώτη θέση".

Ο Στράτος Σβάρνας παραμένει αισιόδοξος: "Θέλαμε τη νίκη, παίξαμε ψηλά και κάναμε ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν σκοράραμε. Θα κοιτάξουμε να πάμε στα ματς του Νοεμβρίου και να πάρουμε τις δύο νίκες που απαιτούνται για να πάρουμε την πρώτη θέση. Έχουμε καταλάβει όλοι στα αποδυτήρια πως είναι δύο τελικοί, το συζητήσαμε μεταξύ μας και το σκεφτόμαστε ήδη από τώρα.

Το καλό κλίμα είναι αυτό που φτιάχνει μια ομάδα, η Εθνική έχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό μας πηγαίνει μπροστά. Πεισμώσαμε, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση για την ισοπαλία και πιστεύουμε πως θα το κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια".

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σχολίασε: Έφταιξε η αστοχία μας στις τελικές προσπάθειες, είχαμε πάρα πολλές δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν είμαστε χαρούμενοι που πέσαμε από την πρώτη θέση, αλλά κρατάμε την τύχη στα χέρια μας στα παιχνίδια με την Μολδαβία και την Σλοβενία".

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ