ΠΑΟΚ

Τζόλης: "Πιο οικογενειακό το κλίμα με Γκαρσία"

Ο Χρήστος Τζόλης στο ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν για το Europa League
Ο Χρήστος Τζόλης στο ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

 Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για όσα έχουν αλλάξει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Δικέφαλος θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Ομόνοια (3/12, 22:00, Cosmote 2) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο Χρήστος Τζόλης παραδέχτηκε ότι στο πρώτο παιχνίδι με τους Κύπριους ο Δικέφαλος δεν είχε παίξει τόσο καλά για να κερδίσει και τόνισε ότι ζει πλέον όσα είχε ονειρευτεί μικρότερος. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο παιχνίδι και για το τι άλλαξε από τότε: "Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας, δεν παίξαμε τόσο καλά για να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα καθημερινά στις προπονήσεις και θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε...".

Για το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια: "Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Είναι πιο «οικογενειακό» το κλίμα με το νέο τεχνικό επιτελείο, καθώς τους γνωρίζουμε από την Κ19. Δεν έχει τελειώσει κάτι και πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση".

Για τον αν περίμενε να είναι τόσο κομβικός παίκτης στον ΠΑΟΚ: "Η πρόκριση είναι κύριος στόχος μας και θέλουμε μόνο τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια για να το πετύχουμε. Δεν περίμενα να βρίσκομαι εδώ τώρα. Το ήθελα και το ονειρευόμουν, αλλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω".

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ