ΠΑΟΚ

Τζόλης: "Θα αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα"

Ο Χρήστος Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια
Ο Χρήστος Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια EUROKINISSI

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Ομόνοια, Χρήστος Τζόλης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό και τόνισε ότι δεν μένει κάτι άλλο για τον Δικέφαλο από το να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, γνώρισε την ήττα (2-1) από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και σε συνδυασμό με τη νίκη της Αϊντχόφεν στη Γρανάδα αποκλείστηκε μαθηματικά από τη συνέχεια του Europa League.

Ο σκόρερ του Δικεφάλου εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό και τόνισε ότι δεν μένει κάτι άλλο για την ομάδα του από το να στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

"Ήταν το πέμπτο ευρωπαϊκό γκολ, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα. Δεν ήταν αρκετό για να φτάσουμε στους 32. Νομίζω ότι μπήκαμε όπως και στο πρώτο ματς. Νωχελικοί. Η Ομόνοια βρήκε και το γκολ. Ισοφαρίσαμε, αλλά το γκολ δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε το ματς.

Θα μαστε συγκεντρωμένοι για το ματς του πρωταθλήματος. Θα αφοσιωθούμε εκεί. Παίξαμε πιο επιθετικά στο τέλος, Ρισκάραμε και ίσως γι αυτό το πληρώσαμε με το γκολ", υποστήριξε ο Τζόλης στην Cosmote TV.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ