ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Βαλμπουενά απάντησε στον Εμπαπέ και τον συμβούλεψε για το μέλλον του

Ο Εμπαπέ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μονακό
Ο Εμπαπέ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μονακό © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε τις δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ περί κούρασης στις συζητήσεις για το μέλλον του και την κριτική που δέχεται όταν δεν αγωνίζεται καλά. Η συμβουλή του μέσου του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ για την κούραση που αισθάνεται σχετικά με τη διαρκή συζήτηση που αφορά το μέλλον του έχει γίνει πρώτο θέμα στη Γαλλία. Ο 22χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από την Παρί το καλοκαίρι του 2022 και ήδη φέρεται να έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης. Όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την πατρίδα του για πρώτη φορά και τα ΜΜΕ ζητούν σχόλια για το θέμα από γνωστούς Γάλλους παίκτες, όπως ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Μιλώντας στο RMC, ο μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος προ ημερών ανανέωσε το δικό του συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, μίλησε για το θέμα του Εμπαπέ και τις δηλώσεις που έκανε ο νεαρός συμπατριώτης του.

"Θα του ασκείται κριτική στη Γαλλία όση θα του ασκείται ακόμα κι αν αγωνίζεται εκτός. Όταν οι εμφανίσεις του είναι κάτω από τον πήχη του, απλά θα κριτικάρεται", εξήγησε ο έμπειρος άλλοτε διεθνής Γάλλος, απαντώντας στο "δεν είναι το ίδιο με όσους επιστρέφουν στο Παρίσι για να παίξουν με την εθνική ομάδα. Εγώ είμαι συνέχεια στην Γαλλία και συνέχεια ακούγονται και γράφονται πράγματα" του Εμπαπέ.

Στη συνέχεια, του έδωσε μια συμβουλή: "Πλέον, όταν ασκείται κριτική σε έναν τέτοιον παίκτη, ο παίκτης πρέπει να το βλέπει θετικά, επειδή αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη, ξεχωριστό, με λαμπρό μέλλον μπροστά του. Αν και γνωρίζω ότι ως ποδοσφαιριστής, δεν αποδέχεσαι έντονη κριτική".

Συμπλήρωσε, δε, ότι οι προσδοκίες του Τύπου πρέπει να τραβούν προς τα πάνω τον Εμπαπέ: "Σήμερα δεν θέλουμε έναν πολύ, πολύ καλό Εμπαπέ. Πάντα θέλουμε έναν στρατοσφαιρικό Εμπαπέ. Έναν καλό παίκτη όπως αυτός, πρέπει να τον βλέπουμε έτσι, θετικά".

Photo Credits: © 2021 Francois Mori/Associated Press

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ