ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βαλντάνο: "Όταν έτοιμαστεί το Μπερναμπέου, το Άνφιλντ θα μοιάζει γήπεδο προπόνησης"

Ο άλλοτε προπονητής και general manager της Ρεάλ Μαδρίτης, Χόρχε Βαλντάνο
Ο άλλοτε προπονητής και general manager της Ρεάλ Μαδρίτης, Χόρχε Βαλντάνο @ 2011 VICTOR R. CAIVANO/ASSOCIATED PRESS

Τα παράπονα που έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Ρεάλ αναφορικά με το "Alfredo Di Stefano" δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους των μερένγκες, με τον Χόρχε Βαλντάνο να δίνει δυναμική απάντηση στον Γερμανό τεχνικό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ την περασμένη Τρίτη (6/4), στην πρώτη μάχη τους για τα προημιτελικά του Champions League, όλα κύλησαν ήρεμα, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να επικρατούν με σκορ 3-1 των αντίστοιχων της Αγγλίας και να αποκτούν αβαντάζ πρόκρισης στους "4" της διοργάνωσης.

Ωστόσο το ήρεμο και ομαλό κλίμα διαταράχτηκε στο φινάλε και για την ακρίβεια μετά από τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να δηλώνει μεταξύ άλλων πως "στη ρεβάνς θα παίξουμε τουλάχιστον σε κανονικό γήπεδο".

Ουσιαστικά, ο Γερμανός άφησε να εννοηθεί πως το "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" είναι γήπεδο για προπόνηση και όχι για να φιλοξενεί επίσημους αγώνες στο κορυφαίο επίπεδο και ότι παίζοντας σε αυτό η Ρεάλ αποκτά ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της, με τα λόγια αυτά να φέρνουν έντονη δυσαρέσκεια στους Ισπανούς.

Η απάντηση μάλιστα ήρθε μέσα από τα χείλη του Χόρχε Βαλντάνο μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", με τον άλλοτε προπονητή και general manager της Ρεάλ, να αφιερώνει μία πιπεράτη ατάκα δείχνοντας προς τους κόκκινους.

"Αυτό που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι πως η Ρεάλ δεν παίζει στο Βαλδεμπέμπας για να αποκτήσει αβαντάζ έναντι των αντιπάλων της.

Το Μπερναμπέου, ακόμα και άδειο, είναι ένα επιβλητικό στάδιο που επηρεάζει τους αντιπάλους και τους διαλύει. Οπότε με την αλλαγή σκηνικού, περισσότερο χάνει η Ρέαλ παρά κερδίζει", τόνισε αρχικά ο Βαλντάνο, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Και αυτό που είπε ο Κούμαν είναι αλήθεια. Η Ρεάλ άδραξε την ευκαιρία για να χτίσει ένα γήπεδο του 21ου αιώνα (σ.σ. ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του Μπερναμπέου για να είναι έτοιμο από τη νέα σεζόν) και όταν αυτό θα είναι έτοιμο, θα κάνει το Άνφιλντ με όρους σύγκρισης να μοιάζει εκείνο με γήπεδο προπόνησης".

Υπενθυμίζεται πως η Ρεάλ δαπάνησε ένα ποσό της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου το "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" που χρησιμοποιεί στην La Liga να πάρει το "Ok" για να φιλοξενήσει και ματς Champions League ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδι κόντρα στο έτερο μεγαθήριο του ισπανικού ποδοσφαίρου, την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2011 Victor R. Caivano/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ