STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ατρόμητου

Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε και με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ της νίκης (2-0) του Ατρόμητου επί του Παναιτωλικού
Ο Κωτσόπουλος πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League Interwetten μετά από τη νίκη (2-0) του Ατρόμητου επί του Παναιτωλικού για την 6η αγωνιστική.

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten άνοιξε το Σάββατο (24/10) καθώς ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο με το Βόλο. Την Κυριακή (25/10) Αστέρας επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ, ενώ η ΑΕΚ πέρασε από τα Ιωάννινα επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τη Δευτέρα ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό και τον νίκησε 2-0 χάρη στα γκολ των Μανούσου και Κωτσόπουλου. Έχει αναβληθεί από τις 12 Οκτωβρίου το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό - λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων - όπως και τα ματς της ΑΕΛ με τον Άρη και του Απόλλωνα με τη Λαμία λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός - Βόλος 1-1 (56' Καρλίτος / 90+2' Μπαρτόλο)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Αστέρας - ΟΦΗ 1-0 (73' πεν. Μπαράλες)

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 0-1 (16' πεν. Ανσαριφάρντ)

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0 (14' Μανούσος, 78' Κωτσόπουλος)

*Αναβλήθηκαν και θα διεξαχθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες τα ΑΕΛ - Άρης, Απόλλων - Λαμία και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΑΡΗΣ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ