ΒΕΛΓΙΟ

Βέλγιο καλεί Μιραλάς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μιραλάς EUROKINISSI SPORTS

Κοντά στην επιστροφή του στο Βέλγιο μετά από 16 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, όπως αναφέρουν βελγικά δημοσιεύματα.

Το επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει εδώ και καιρό ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος, δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον και το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα, με το συμβόλαιο του 31χρονου να τελειώνει τον Ιούνιο του 2020.

Το περσινό πέρασμα του από την Φιορεντίνα δεν ήταν επιτυχημένο, αφού σε 30 εμφανίσεις σκόραρε μόλις 2 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστ. Οι "βιόλα" δεν θέλησαν να τον αποκτήσουν ξανά ως δανεικό είτε να πληρώσουν για τα δικαιώματα του, αφού η τιμή του δεν πέφτει από τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ και το κασέ του είναι εξαιρετικά υψηλό. Έτσι, έμεινε παγιδευμένος για ακόμη ένα καλοκαίρι στο Γκούντισον Παρκ.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα τον συνδέουν με ένα σωρό ομάδες από το Βέλγιο. Συγκεκριμένα, Αντβέρπ και Κλαμπ Μπριζ φέρεται να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού από τα "ζαχαρωτά". Διερευνητικές επαφές έκαναν και η Άντερλεχτ με την Σταντάρ Λιέγης, την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του ο Μιραλάς, χωρίς όμως να συνεχίσουν τις συζητήσεις λόγω κόστους.

Μένει να δούμε εάν κάποια από τις δύο ομάδες κάνει την υπέρβαση για την αγορά του Μιραλάς, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες, αφού το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 2 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ