ΤΟΤΕΝΑΜ

Βενγκέρ για Μουρίνιο: "Αισθάνομαι λες και είμαι σε νηπιαγωγείο μαζί του"

Βενγκέρ για Μουρίνιο: "Αισθάνομαι λες και είμαι σε νηπιαγωγείο μαζί του"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Αρσέν Βενγκέρ, χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο ως παιδική, καθώς σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό της Άρσεναλ, αισθάνεται σαν να βρίσκεται στο νηπιαγωγείο με τον Πορτογάλο.

Κρατάει χρόνια η κολόνια Βενγκέρ-Μουρίνιο. Η αντιπαλότητα πολλών ετών που χαρακτηρίζει τους δύο προπονητές καλά κρατεί, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ο Ζοζέ Μουρίνιο πυροδότησε νέα ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον άλλοτε τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, με τον τελευταίο να συνεχίζει την κόντρα.

Ο προπονητής της Τότεναμ μίλησε για το λόγο που ο Βενγκέρ δεν τον έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο του, My life in Red and White, στο οποίο ξεδιπλώνεται η αυτοβιογραφία του Αλσατού τεχνικού για τα 22 χρόνια που πέρασε στον πάγκο των Κανονιέρηδων.

Συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο έγινε ιδιαίτερα καυστικός, με τον 57χρονο Πορτογάλο να δηλώνει ότι είναι λογικό να μην γίνεται καμία αναφορά σε εκείνον, δεδομένου ότι δεν τον έχει νικήσει ποτέ. Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Βενγκέρ, ο οποίος ανέφερε στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal +, ότι αισθάνεται σαν να βρίσκεται στο νηπιαγωγείο:

"Δεν με ενοχλεί. Είναι μόνιμη πρόκληση. Νιώθω σαν να είμαι στο νηπιαγωγείο μαζί του. Αλλά αυτό είναι μέρος της προσωπικότητάς του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 70χρονος Γάλλος.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ