SERIE A

Βερόνα - Αταλάντα 0-2: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους μπεργκαμάσκι

Ο Ντουβάν Σαπάτα σκοράρει με τη φανέλα της Αταλάντα σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Σασουόλο
Ο Ντουβάν Σαπάτα σκοράρει με τη φανέλα της Αταλάντα σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Σασουόλο @ 2020 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα έκανε επιβλητικό πέρασμα από την Βερόνα επικρατώντας με 2-0 της τοπικής Ελλάς και συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της το τελυταίο διάστημα που την κρατάει στην προνομιούχο 4η θέση της Serie A (VIDEOS).

Αποφασισμένη να πάρει το εισιτήριο για το Champions League για τρίτη στη σειρά σεζόν είναι η Αταλάντα. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Ελλάς Βερόνα για την 28η αγωνιστική της Serie A και παγιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας στέλνοντας μήνυμα στους υπόλοιπους μνηστήρες πως δεν είναι διατεθειμένη να τους παραχωρήσει τη θέση της για συμμετοχή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ουσιαστικά, ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους παίκτες του Γκασπερίνι για να καπαρώσουν το έκτο τρίποντό τους στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (μοναδική ήττα σε αυτό το διάστημα το 0-1 από την πρωτοπόρο Ίντερ στο "Μεάτσα").

Λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο διαιτητής Παϊρέτο έδειξε την άσπρη βούλα όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντιμάρκο στη μεγάλη περιοχή και ο Μαλινόβσκι έκανε στο 33' το 1-0 για τους μπεργκαμάσκι ενώ στο 42' ο Σαπάτα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του στο "Μάριο Μπεντεγκόντι".

Στο δεύτερο 45λεπτο η Αταλάντα διαχειρίστηκε άνετα το υπέρ της σκορ δίχως να απειληθεί ουσιαστικά και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ λίγο πριν το φινάλε, αν το δυνατό σουτ του Ίλιτσιτς δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι.

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Νταβίντοβιτς, Λοβάτο, Τσεκερίνι (46' Ουντότζι), Φαραόνι, Ταμέζε, Βελόζο (46' Στουράρο), Ντιμάρκο (46' Λάζοβιτς), Μπαράκ (79' Ίλιτς), Τζακάνι, Λαζάνια (61' Φαβίλι)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι (64' Μαέχλε), Ρομέρο, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μαλινόβσκι (87' Κοβαλένκο), Πεσίνα (77' Ίλιτσιτς), Μίραντσουκ (64' Πάσαλιτς), Σαπάτα (77' Μουριέλ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 19 Μαρτίου

Πάρμα - Τζένοα 1-2 (16' Πελέ / 50', 69' Σκαμάκα)

Σάββατο 20 Μαρτίου

Κροτόνε - Μπολόνια 2-3 (32' Μεσίας, 40' πεν. Σίμι / 62' Σουμαορό, 70 Σούτεν, 84' Σκοβ Όλσεν)

Σπέτσια - Κάλιαρι 2-1 (49' Πίκολι, 80' Ματζόρε / 83' Περέιρο)

Ίντερ - Σασουόλο (Αναβλήθηκε)

Κυριακή 21 Μαρτίου

Ελλάς Βερόνα - Αταλάντα 0-2 (33' πεν. Μαλινόβσκι, 42' Σαπάτα)

Γιουβέντους - Μπενεβέντο (16:00)

Σαμπντόρια - Τορίνο

Ουντινέζε - Λάτσιο

Φιορεντίνα - Μίλαν (19:00)

Ρόμα - Νάπολι (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Luca Bruno/Associated Press

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ