ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Ο διαιτητής μου είπε τίποτα, ο βοηθός σπρώξιμο στον Ουάρντα"

Ο Βϊειρίνια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τη Super League Interwetten
Ο Βϊειρίνια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε EUROKINISSI

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, τόνισε για τη φάση που διαμαρτύρεται ο Δικέφαλος για τον Ουάρντα ότι "είναι δύσκολο να βγει μόνο του ένα παπούτσι" και υποστήριξε ότι ο διαιτητής και βοηθός του έδωσαν διαφορετικές εκδοχές για το VAR.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές μέσα στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον αρχηγό των γηπεδούχων να στέκεται στη φάση του Αμρ Ουάρντα που ζήτησε πέναλτι η ομάδα του - τόνισε χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορεί ένα παπούτσι να βγει μόνο του - και υποστήριξε ότι ο διαιτητής και βοηθός του έδωσαν διαφορετικές εκδοχές για το VAR.

"Καλά είμαι, δεν ήταν το δώρο που ήθελα για τα γενέθλια. Μπορεί να ήταν το χειρότερο ματς από τα τελευταία που έχουμε κάνει. Πάλι κάναμε λάθη. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Έχουμε τώρα το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης.

Σήμερα αντιδράσαμε καλά, θα πρέπει να δούμε να μην κάνουμε ξανά τα λάθη. Η θέληση και το πάθος στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Υπήρχαν φάσεις, είναι δύσκολο ένα παπούτσι να φύγει από μόνο του. Έπρεπε να το τσεκάρουν από το VAR.

Συζήτησα με το διαιτητή και μου είπαν ότι έχει τσεκαριστεί από το VAR και δεν είναι τίποτα. Ο βοηθός μου είπε ότι από το VAR είπαν σπρώξιμο. Πρέπει να τους πληρώσω ένα καφέ, μπάρμπεκιου να συζητήσουν γιατί ο καθένας λέει τα δικά του Δεν ξέρω τι γλώσσα μιλούσαν. Από την ίδια χώρα δεν είναι;"

Η διαφορά αρχίζει να μεγαλώνει. Από τη στιγμή που μαθηματικά υπάρχει ελπίδα, πρέπει να το παλέψουμε".

Για τον Καγκάβα: "Είχαμε παίξει αντίπαλοι σε ματς της Ντόρτμουντ με τη Βόλφσμπουργκ, 3-1 τελικό. Έπαιξε σε Ντόρτμουντ και Γιουνάιτεντ. Είναι κορυφαίος παίκτης. Αν τον φέρουμε, θα μας βοηθήσει".

Για το εάν μίλησε: "Δεν μιλάω ιαπωνικά. Πέρα από την πλάκα δεν έχουμε μιλήσει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ