Ο διεθνής γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, υποστήριξε ότι κάνει την καλύτερη δουλειά του κόσμου έχοντας ως επάγγελμα αυτό που ονειρευόταν από παιδί.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ο ήρωας της πρόκρισης της Μπενφίκα στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας με καίριες επεμβάσεις κόντρα στη Φαμαλικάο. Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ των αετών σε δηλώσεις του στην Πορτογαλία υποστήριξε ότι έχει το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου.

ADVERTISING

"Κάνω αυτό που αγαπώ και δεν είναι τόσο εύκολο, όσο μερικοί νομίζουν. Έχουμε καθημερινές προπονήσεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, πολλά ματς, ταξίδια, αλλά είναι κάτι που αγαπάμε και για το οποίο δουλεύουμε τόσα χρόνια. Δεν είναι δύσκολο, είναι ωραίο. Ταυτόχρονα δεν είναι εύκολο.

Μερικοί σκέφτονται είναι εύκολο να είσαι ποδοσφαιριστής, αλλά είναι απίστευτο συναίσθημα. Πιστεύω ότι όσοι παίζουν ποδόσφαιρο αγαπούν αυτό που κάνουν. Κάνουμε κάτι που αγαπάμε από παιδιά. Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε την καλύτερη δουλειά", υποστήριξε ο 25χρονος Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας.

ADVERTISING

Photo credits: Eurokinissi