ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης σε φάση από το ματς του Ολυμπιακού με το Βόλο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 11η αγωνιστική
Ο Σωτήρης Νίνης σε φάση από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Βόλος προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση με γνώμονα τη νέα χρονιά, καθώς ο Σωτήρης Νίνης ανανέωσε το συμβόλαιο του με το Βόλο για έναν ακόμα χρόνο.

Τη φετινή σεζόν ο Νίνης αναγεννήθηκε στο Βόλο, πραγματοποιώντας συνολικά 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι ιθύνοντες του Βόλου έμειναν ευχαριστημένοι με την προσφορά του και επέκτειναν τη συνεργασία τους μαζί του για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει κάνει μια από τις πιο μεστές χρονιές τη φετινή σεζόν στη Super League Interwetten και μια ενδεικτική εμφάνιση είναι αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Νίνης έσπασε τα κοντέρ στις ενέργειες με τη μπάλα, κάνοντας 131 ενέργειες, επίδοση ρεκόρ για την κανονική διάρκεια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Opta.

Στο ίδιο παιχνίδι, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, είχε 71 εύστοχες μεταβιβάσεις εκ των οποίων ή 48 στο τελευταίο τρίτο της άμυνας του Τραϊανού Δέλλα, ενώ από τα πόδια του δημιουργήθηκαν έξι τελικές προσπάθειες για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: "Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Σωτήρη Νίνη για έναν ακόμη χρόνο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ