STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΟΦΗ 0-0: Βολεύτηκαν οι Θεσσαλοί, σε δύσκολη θέση οι Κρητικοί

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΟΦΗ για τα playouts της Super League Interwetten.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος και ο ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην πρώτη αγωνιστική των playouts, με τους Θεσσαλούς να νιώθουν ακόμη πιο ασφαλείς και τους Κρητικούς να παραμένουν σε δύσκολη θέση.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι, με το αποτέλεσμα να βολεύει κυρίως τους γηπεδούχους, οι οποίοι νιώθουν ολοένα και πιο ασφαλείς.

Ο Βόλος παραμένει στην κορυφή των playouts με 34 πόντους, ενώ σε μπελάδες εξακολουθούν να βρίσκονται οι Κρητικοί. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έφτασε τους 20 πόντους, με την ουραγό ΑΕΛ να είναι κοντά της στο -1. Πάντως, ο ΟΦΗ κατάφερε να βάλει ένα τέλος σε σερί δέκα ηττών, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να του δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

ΦΤΩΧΟ ΣΕ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο Βόλος ήταν εκείνος που είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος. Οι Κρητικοί αμύνονταν σωστά και φρόντιζαν να χτυπούν στην κόντρα. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Κυριαρχούσαν τα λάθη, αλλά και οι μονομαχίες στη μεσαία γραμμή σε ένα "βαρύ" τερέν εξαιτίας της βροχής.

Η μόνη αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στους Κρητικούς στο 45ο λεπτό. Ο ΟΦΗ έφυγε στην κόντρα, Κλέιμαν ήταν μακριά από την εστία του, ο Στούρτζεον έκανε το σουτ για να τον αιφνιδιάσει, αλλά ήταν άστοχος.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος με τον Μαρτίνεθ να απειλεί στο 48ο λεπτό, όμως στη συνέχεια άφησε την μπάλα στους Κρητικούς. Ο ΟΦΗ επιχείρησε να βρει χώρους, με τον Καστάνιος να είναι ιδιαίτερα κινητικός. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά την κατοχή και επιχειρούσαν να πατήσουν στην περιοχή του Βάτερμαν, αλλά οι Κρητικοί αμύνονταν σωστά.

Το παιχνίδι παρέμενε ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να εξακολουθούν να μην μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες και τα λάθη να κυριαρχούν και από τις δύο πλευρές.

Οι μάχες στη μεσαία γραμμή δεν σταμάτησαν ποτέ και παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών δεν άλλαξε κάτι έως το τελευταίο σφύριγμα. Χαρακτηριστικό του φτωχού θεάματος στο Πανθεσσαλικό ήταν το γεγονός πως μόλις μία τελική είχε κατεύθυνση προς την εστία, η οποία ανήκε στους φιλοξενούμενους.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ