ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος - ΠΑΣ 2-1: Ανατροπή με Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα πανηγυρίζει το γκολ του Βόλου
Ο Αμρ Ουάρντα πανηγυρίζει το γκολ του Βόλου EUROKINISSI

Ο Βόλος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον Αμρ Ουάρντα να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 77΄και να κερδίζει πέναλτι.

Ο Βόλος πήρε την νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι γηπεδούχοι με γκολ του Μπαριέντος στο 56ο λεπτό και του Ουάρντα στο 77' πέτυχαν την ανατροπή στο τέρμα του Παμλίδη από το 3ο λεπτό.

Με αυτό τον τρόπο ο Βόλος φτάνει στους 10 πόντους με τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια, ενώ στους δύο βαθμούς χωρίς νίκη παρέμεινε η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ Ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από νωρίς κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σιόντης έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Παμλίδης στόπαρε την μπάλα με το στήθος και έκανε το γυριστό σουτ κερδίζοντας τον Γκαραβέλη για το 0-1.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να προστατεύσουν το προβάδισμά τους. Ο Βόλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά του Ουάρντα, έπειτα από σέντρα του Μαρτίνες. Όμως, ο διαιτητής ήλεγξε την φάση στο VAR και ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Δουβίκα στον Σιόντη.

Ο ΠΑΣ είχε καλή κυκλοφορία, έφτασε κοντά στο γκολ και σε άλλες περιπτώσεις, με τον Βόλο να εμφανίζει προβλήματα στην ανάπτυξή του και δυσκολευόταν να βγάλει επιθετικές ενέργειες.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΜΠΑΡΙΕΝΤΟΣ Ο ΒΟΛΟΣ

Ο Βόλος μπήκε πολύ καλύτερα όμως στο δεύτερο μέρος. Ήταν πιο γρήγορος στις ενέργειες του με τον Μαρτίνες να είναι η κινητήριως δύναμη των γηπεδούχων. Από την άλλη, ο ΠΑΣ περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο έχοντας στόχο να προστατεύσει το προβάδισμά του.

Την ισοφάρισε πέτυχε στο 56ο λεπτό ο Βόλος. Ο Μαρτίνες έκανε τρομερή ενέργεια και έβγαλε την σέντρα προς τον Ουάρντα με τον Σιόντη να κάνει χέρι. Ο Μπαριέντος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-1. Στο 65' οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική στιγμή με τον Μαρτίνες όταν έκανε ένα άστοχο σουτ, αφού ο Δουβίκας του έστρωσε την μπάλα.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΑΡΝΤΑ

Ο ΠΑΣ ισορρόπησε και κατάφερε να απειλήσει, με την σημαντικότερη ευκαιρία να καταγράφεται από τον Παντελάκη στο 68ο λεπτό. Τελικά, όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Αμρ Ουάρντα έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη στο 77ο λεπτό.

Στο 88ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με τον Ελευθεριάδη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Γκαραβέλη.

ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ 11ΑΔΕΣ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ