Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ, Πραξιτέλης Βούρος, πάτησε το χορτάρι του Γεντί Κουλέ και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι η πορεία των Κρητικών τον έπεισε για να μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Πάικτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Πραξιτέλης Βούρος. Ο νέος ποδοσφαιριστής των Κρητικών φόρεσε την φανέλα της ομάδας του, πάτησε στο Γεντί Κουλέ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο OFI TV.

ADVERTISING

Ο Βούρος τόνισε ότι η είσοδος κάποιων ανθρώπων στον ΟΦΗ, αλλά και το πρότζεκτ που δημιουργούν, τον έπεισε να μετακομίσει στην Κρήτη: "Θεωρώ ότι η περσινή χρονιά λειτούργησε σημαντικά για να σκεφτώ την πρόταση του ΟΦΗ. Επίσης η είσοδος κάποιων ανθρώπων στην ομάδα με έπεισε, δημιουργούν ένα ωραίο πρότζεκτ. Όταν βλέπει μία τέτοια εικόνα ένας ποδοσφαιριστής και μαθαίνει για το καλό κλίμα, ξέρει ότι θα εξελιχθεί ως παίκτης και ως άνθρωπος".

Inline Image

Όσον αφορά τη νέα σεζόν τόνισε: "Η ομάδα την περσινή χρονιά δημιούργησε τη βάση για να κάνουμε εμείς το βήμα παραπάνω φέτος. Μαζί με όλα τα παιδιά θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

ADVERTISING

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ: "Η βασική προϋποθέση είναι να βρίσκεται ο κόσμος μαζί μας. Ξέρω ότι η δυναμική του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνω τα πάντα για να φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο με χαμόγελα".