ΛΑΜΙΑ

Βύντρα: "Δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς Βύντρα"

Ο Λουκάς Βύντρα εν ώρα δηλώσεων στους δημοσιογράφους
Ο Λουκάς Βύντρα εν ώρα δηλώσεων στους δημοσιογράφους NOVASPORTS

Ο Λουκάς Βύντρα παραδέχτηκε πως θα συνεχίσει σίγουρα και τη νέα σεζόν παρά το γεγονός πως βαδίζει προς το 41ο έτος της ηλικίας του, χωρίς πάντως να ξεκαθαρίζει αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Λαμία.

Ο Λουκάς Βύντρα θα γίνει ο μακροβιότερος εν ενεργεία παίκτης όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζοντας να αγωνίζεται και στην περίοδο 2021-22, καθώς θα φτάσει τα 41 χρόνια ζωής, και με δηλώσεις που έκανε μετά το Απόλλων Σμύρνης - Λαμίας (0-1) για τα play outs της Super League Interwetten, ξεκαθάρισε πως αντέχει ακόμα.

"Θα έχουμε Βύντρα στο νέο πρωτάθλημα. Χωρίς Βύντρα δεν γίνεται πρωτάθλημα. Νομίζω αντέχω έναν χρόνο ακόμα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είπε ότι είμαι έφηβος; Καλό αυτό, είμαστε σε καλό δρόμο", τόνισε αρχικά στην καμέρα της Nova ο μπακ της Λαμίας, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή του χωρίς το ποδόσφαιρο, απάντησε:

"Φυσικά και τη σκέφτομαι. Δεν είναι πως όταν σταματήσω θα τρελαθώ. Νομίζω πως το έχω μελετήσει καλά, στην πράξη δεν ξέρω πως θα βγει. Είμαι κατασταλαγμένος πως κάποια στιγμή θα σταματήσω και θα ακολουθήσω έναν ξεχωριστό διαφορετικό δρόμο".

Όσο για το πού θα τον βρει η νέα σεζόν, στην Λαμία ή σε κάποια άλλη ομάδα απάντησε: "Δεν ξέρω αν η επόμενη σεζόν θα με βρει στην Λαμία, θα μιλήσουμε με τον κύριο Γρηγορίου, τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω αν η επόμενη χρονιά θα είναι η τελευταία, χρονιά με χρόνια θα βλέπουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ