EUROPA LEAGUE

Ζάχαβι για τον αποκλεισμό από Ολυμπιακό: "Αισθάνομαι σκ@@@"

Ο Ζάχαβι απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Αϊντχόφεν από τον Ολυμπιακό
Ο Ζάχαβι απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Αϊντχόφεν από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Έραν Ζάχαβι πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Αϊντχόφεν κόντρα στον Ολυμπιακό στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στη φάση των "32" του Europa League όμως δεν έφτασαν για την πρόκριση και το φινάλε τον βρήκε κάτι παραπάνω από απογοητευμένο (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τέσσερα γκολ την περασμένη Πέμπτη στο "Καραϊσκάκης", παρόλα αυτά χρειάστηκε να έρθει στο 88' του αγώνα ρεβάνς ο Αχμέντ Χασάν για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Αϊντχόφεν και να στείλει την ομάδα του στους "16" του Europa League διά πυρός και σιδήρου.

Τι έφταιξε και το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς από το πρώτο ματς πήγε να εξανεμιστεί; Η παρουσία του Έραν Ζάχαβι, του παίκτη για τον οποίο δεν είχε αντίδοτο η ερυθρόλευκη άμυνα σε σύνολο 180 λεπτών.

Στο Φάληρο βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, με σουτ εκτός περιοχής και κεφαλιά κατά σειρά, ενώ στην Ολλανδία άλλαξει απλά η σειρά του τρόπου εκτέλεσης, αφού πρώτα πλήγωσε την άμυνα του Ολυμπιακού με κεφαλιά για το 1-0 και έπειτα έκανε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής το 2-0.

Τέσσερα συνολικά γκολ μέτρησε σε αυτά τα δύο ματς ο 33χρονος Ισραηλινός, ωστόσο δεν μπόρεσε να τα χαρει όσο θα ήθελε στο φινάλε, ελέω του γκολ του Χασάν που έφερε το τελικό 2-1 και τον επώδυνο αποκλεισμό, και η αλήθεια είναι πως το έφερε βαρέως.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδρασή του σε ερώτηση που δέχτηκε για το πώς αισθάνεται μετά από έναν αποκλεισμό στο φινάλε και μετά από μία τόσο καλή εμφάνιση από την πλευρά του, με τον Ζάχαβι να αποτυπώνει όλη τη στενοχώρια και την απογοήτευσή του λέγοντας το εξής στους Ολλανδούς δημοσιογράφους: "Με μία μόνο λέξη απλά: αισθάνομαι σκ@@@".

Ο μεσοεπιθετικός της PSV μίλησε και στην κάμερα της "Cosmote TV" όπου έκανε λόγο για ατυχία της ομάδας του έναντι του Ολυμπιακού καθως και σε μικρά λάθη που κόστισαν.

"Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ήμασταν και λίγο άτυχοι γιατί πληρώσαμε τα μικρά λάθη που κάναμε.

Παρόλα αυτά είμαστε υπερήφανοι για την πορεία που κάναμε, ήταν μία καλή σεζόν για εμάς αλλά δεν μπορώ να μην είμαι απογοητευμένος σήμερα.

Ο αποκλεισμός δεν είχε να κάνει με την ήττα στον πρώτο αγώνα αλλά με μικρές λεπτομέρειες. Σε αυτό το επίπεδο τις μικρές λεπτομέρειες, τα μικρά λάθη, τα πληρώνεις", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ