ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ζαγαρίτης: Πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την Primavera της Πάρμα

Ο Ζαγαρίτης στην παρουσίαση από την Πάρμα
Ο Ζαγαρίτης στην παρουσίαση από την Πάρμα PARMA YOUTUBE

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης αγωνίστηκε για 90 λεπτά, τα πρώτα του στην Ιταλία, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Primavera της Πάρμα στη νίκη επί της Βερόνα με 2-1. (VIDEO)

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης έχει πάρει μεταγραφή από τον περασμένο Ιανουάριο στην Πάρμα άλλα έως τώρα δεν είχε αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των Ιταλών που έδινε μάχη με την παραμονή στη Serie A αλλά δυστυχώς υποβιβάστηκε.

Το Σάββατο 1/5 όμως ο 20χρονος Έλληνας αριστερός μπακ πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά στην Ιταλία αγωνιζόμενος όμως στην Primavera με τη φανέλα της Πάρμα και δη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βερόνα με 2-1.

Ο Ζαγαρίτης έπαιξε για 90 λεπτά ως αριστερός μπακ και μάλιστα από δική του εκτέλεση φάουλ ξεκίνησε στο 11' η φάση του 0-1 για την Πάρμα με πλασέ του Μπελόκ. Ενώ ο Έλληνας μπακ αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα στο 33' λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν αποκλείεται ο "Ζάγα" να παίξει και στα εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Primavera με την Πάρμα προκειμένου να πάρει αγώνες στα πόδια του και φυσικά να μπορεί και ο ίδιος να βρίσκει ρυθμό. Καθώς άλλο οι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και άλλο τα επίσημα ματς.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΜΑ

Ο υποβιβασμός της Πάρμα στη Serie B δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με τον μέλλον του Έλληνα μπακ στους Ιταλούς. Τουλάχιστον όχι σε πρώτο χρόνο. Ο 20χρονος άσος θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας με στόχο την επόμενη χρονιά να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας ως βασικός μπακ και να διεκδικήσει με την Πάρμα την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ