NATIONS LEAGUE

Ζέκα: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γκρουπ, είχε τύχη και Όμπλακ η Σλοβενία"

Απογοητευμένος μετά την ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην Βοσνία στο φινάλε των ομίλων του Nations League o Ζέκα
Απογοητευμένος μετά την ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην Βοσνία στο φινάλε των ομίλων του Nations League o Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα εξέφρασε την πεποίθηση πως η Εθνική ήταν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και το απέδειξε κόντρα στους Σλοβένους, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε υπερήφανος αλλά τόνισε πως χρειάζεται βελτίωση στην αποτελεσματικότητα.

Ικανοποιημένος από την παρουσία της Εθνικής κόντρα στην Σλοβενία παρά το 0-0 που την άφησε στην δεύτερη θέση του 3ου ομίλου της League C του Nations League, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV ο Ζέκα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, κάναμε πολλές φάσεις, αλλά όταν έχεις έναν τερματοφύλακα που τον λένε Όμπλακ που έπιασε τα πάντα, είναι δύσκολο. Κάναμε τα πάντα, παίξαμε πολύ καλά και δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Είμαστε στενοχωρημένοι, θέλαμε να περάσουμε πρώτοι, δεν το καταφέραμε, νομίζω ήμασταν η καλυτερη ομάδα στο γκρουπ και σήμερα το δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ, η Σλοβενία δεν μας έκανε φάση.

Η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα αλλά απόψε έπρεπε εμείς να πάρουμε τη νίκη και να περάσουμε πρώτοι και για αυτό στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις τύχη, εκείνοι είχαν από την πλευρά τους. Πιστέυω πάντως ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι για την ομάδα".

Από την πλευρά του ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε στις δηλώσεις του: "Θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου, για το πώς παίξαμε, για το πώς αγωνιστήκαμε σε όλη τη διάρκεια του Nations League.

Νομίζω ότι μας αδικεί η δεύτερη θέση αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι μας μένει μία πικρή γεύση που πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα και να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα.

Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν είναι στιγμή να ψάξουμε για δικαιολογίες, πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας και αν το βελτιώσουμε θα μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Αυτή είναι η αδυναμία μας".

Δηλώσεις για το ματς της Ριζούπολης στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού έκανε και ο Χάρης Μαυρίας, με τον παίκτη της Ομόνοιας να υπογραμμίζει: "Σίγουρα το συναίσθημα που επικρατεί είναι η λύπη γιατί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε..

Θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε στον αγώνα, κάναμε κλασικές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, για τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο.

Τα λάθη που κάνουμε προσπαθούμε να τα διορθώνουμε κάθε φορά και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Αυτή η Εθνική έχει δείξει καλά δείγματα, καλό είναι μην να μην λέμε πολλά λόγια.

Μέσα από σκληρή δουλειά, όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε τη φανέλα, να παίξουμε με πάθος, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, σημασία έχει να παίρνεις τα αποτελέσματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ