CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Η Λίβερπουλ σκόραρε με ένα σουτ, η ομάδα μας δεν έχει όρια"

O Ζινεντίν Ζιντάν χειροκροτεί τους παίκτες της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα στην La Liga με την Σεβίλλη
O Ζινεντίν Ζιντάν χειροκροτεί τους παίκτες της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα στην La Liga με την Σεβίλλη AP PHOTO/ANGEL FERNANDEZ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έμεινε πολύ ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και από το αποτέλεσμα απέναντι στη Λίβερπουλ, λέγοντας πως αυτή η ομάδα δεν έχει όρια. Τι απάντησε για τη Γιουβέντους.

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-1 απέναντι στη Λίβερπουλ και πηγαίνει με αέρα φαβορί στη ρεβάνς του Άνφιλντ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο χορτάρι και είπε μεταξύ άλλων πως αυτή η ομάδα δεν έχει όρια, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ πιστεύει στους παίκτες του και στη φανέλα των μερένγκες.

"Έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι και σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολη η δουλειά μας εκεί. Αισθάνομαι πολύ καλά, παίξαμε υπέροχα, είχαμε ορισμένες δυσκολίες στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, όμως είμαι υπερήφανος για όλους τους παίκτες μου. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στο Champions League. Η Λίβερπουλ έκανε μόνο ένα σουτ και σκόραρε", είπε αρχικά ο Ζιντάν και συνέχισε:

"Ο Βινίσιους παίζει καλά, βοηθά την ομάδα και είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, διότι κάνει φοβερή δουλειά. Είμαι χαρούμενος για όλους τους παίκτες μου και νικήσαμε άξια με 3-1. Ακόμα όμως δεν έχουμε περάσει, ούτε έχουμε κερδίσει κάτι.. Αυτό που κάνουν οι παίκτες είναι τεράστιο, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Είμαι περήφανος για το χαρακτήρα μας και αυτή η ομάδα δεν έχει όρια".

Σε ερώτηση για την Γιουβέντους, σχολίασε: "Η Ιταλία είναι πάντα στην καρδιά μου. Η Γιουβέντους ήταν πάντα σημαντική για μένα. Όσο για το εάν θα γυρίσω στην Ιταλία, δεν ξέρω. Τώρα είμαι εδώ. Θα δούμε".

AP Photo/Angel Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ