ΤΣΕΛΣΙ

Ζιρού: "Τον Ιανουάριο πρέπει να πάρω μια απόφαση"

Ο Ολιβιέ Ζιρού στην αναμέτρηση Τσέλσι - Γουλβς
Ο Ολιβιέ Ζιρού στην αναμέτρηση Τσέλσι - Γουλβς DANIEL LEAL-OLIVAS/POOL VIA AP

Ο Ολιβιέ Ζιρού εμφανίστηκε δυσαρεστημένος για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στην Τσέλσι τη φετινή σεζόν και μιλώντας στο Telefoot άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο.

Δεν φαίνεται να βρίσκει χώρο στην Τσέλσι ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των "μπλε" μόλις σε 7 παιχνίδια και είναι απογοητεύμενος.

Ο Γάλλος στράικερ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ, γεγονός που έχει φουντώσει τις φήμες για την αποχώρησή του από την ομάδα του Λονδίνου. Μάλιστα, κάτι τέτοιο θα ήταν το ιδανικότερο για τον 34χρονο, όπως υποστήριξε ο ατζέντης του, Μισέλ Μανουέλο.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Telefoot, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, τονίζοντας πως θα πρέπει να λάβει σύντομα μία απόφαση:

"Είναι ανησυχητικό. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα ότι είχα έναν ρόλο στην ομάδα, ειδικά αφού τελείωσα την περασμένη σεζόν πολύ καλά και βοήθησα στην πρόκριση της ομάδας στο Champions League.

Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα ακόμα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά ο χρόνος παιχνιδιού μου έχει μειωθεί σημαντικά, οπότε αυτό θα πρέπει να αλλάξει ή θα πρέπει να λάβω μία απόφαση τον Ιανουάριο", τόνισε ο Γάλλος διεθνής.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ