NATIONS LEAGUE

Ζότα: "Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου"

Ο Ρονάλντο με τον Ρότα
Ο Ρονάλντο με τον Ρότα AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα, εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας, λόγω κορονοϊού, πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ της εθνικής και δήλωσε πως είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του.

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ελέω κορονοϊού για κάποιους ήρθε...κουτί. Ο 23χρονος στράικερ της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα, "άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά", και αντικατέστησε επάξια τον Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας.

Ο νεαρός επιθετικός πήρε τη θέση του Πορτογάλου στη βασική 11άδα και δικαίωσε τον Φερνάντο Σάντος για την απόφασή του να τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα. Ο Ζότα πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (14/10) τα δύο από τα τρία γκολ στην αναμέτρηση της εθνικής κόντρα στη Σουηδία (3-0), στα πλαίσια του Nations League, ενώ σημείωσε και μια ασίστ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τον αγώνα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και υποστήριξε ότι πρόκειται για την καλύτερη στιγμή στην καριέρα του:

"Τέλεια νύχτα; Ήταν μια εξαιρετική βραδιά, μια από τις καλύτερες στιγμές (της καριέρας μου). Εκπροσωπώντας τη χώρα μου για δεύτερη φορά καταφέραμε με τους συναδέλφους μου, να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα εναντίον της Σουηδίας, μιας ομάδας που δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε με 3-0. Είναι ένα αποτέλεσμα για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι", τόνισε χαρακτηριστικά ο φορ των Κόκκινων.

TAGS NATIONS LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ