MARKET

Ακόμη εδώ, πιο δυνατοί

Ακόμη εδώ, πιο δυνατοί

Το Sport24.gr δέχθηκε κυβερνοεπίθεση (DDoS Attack) αλλά συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του, με τις αδιαπραγμάτευτες ηθικές αρχές του και σας ευχαριστεί ειλικρινά για την εμπιστοσύνη.

Από το Σάββατο 14/12 το Sport24.gr δέχθηκε μια στοχευμένη DDoS Attack (για την οποία η 24MEDIA θα υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος), με συνέπεια να υπάρξουν προβλήματα και αστάθεια στη λειτουργία της σελίδας και κατ’ επέκταση στην ενημέρωση των εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών που εμπιστεύονται καθημερινά το SPORT 24.

Ήταν ακόμα μια προσπάθεια να τεθούν εμπόδια στην καθαρή ενημέρωση, την οποία πρεσβεύει για 15 συναπτά έτη το Sport24.gr, αλλά όπως και όλες οι υπόλοιπες, έτσι και αυτή το μόνο που κατάφερε, ήταν η ακόμη πιο δυναμική συσπείρωση του SPORT 24 και των ανθρώπων που δουλεύουν καθημερινά για και σε αυτό. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η επίθεση δίνει νίκες, αλλά η άμυνα δίνει πρωταθλήματα.

Δυστυχώς, δεν ζούμε την καλύτερη εποχή και τις πιο αγνές ημέρες του ελληνικού αθλητισμού και της αθλητικής ενημέρωσης. Τα λάθη πολλά, οι υπεύθυνοι λίγοι, οι φωτεινές εξαιρέσεις ελάχιστες. Το SPORT 24 στέκεται στο φως από την πρώτη μέρα ίδρυσης του, πολύ πριν εισέλθουν χώρο του αθλητισμού και των αθλητικών media, άνθρωποι και κυρίως νοοτροπίες που δεν ταιριάζουν, ούτε βοηθούν τους δύο χώρους.

Ούτε το SPORT 24 είχε και ούτε θα έχει το αλάθητο. Στην ενημέρωση, αυτή που θες να πραγματικά να υπηρετήσεις για τους αναγνώστες σου, θα κάνεις λάθη, θα μάθεις μέσα από αυτά, θα επιστρέψεις καλύτερος, θα γίνεις πιο δυνατός. Το SPORT 24 του 2005 και του 2010, δεν είναι το SPORT 24 του 2020.

Είναι ίδιο στις αρχές του, την ηθική του, το σεβασμό απέναντι το τεράστιο και δικαίως απαιτητικό κοινό του, αλλά είναι ενήλικο. Και η ενηλικίωση, σου παίρνει την αθωότητα, αλλά σου δίνει ως αντάλλαγμα την υπευθυνότητα για να μπορέσεις να πας παρακάτω και να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου, τους αντιπάλους σου, αλλά πρωτίστως τον εαυτό σου.

Με αυτή την υπευθυνότητα και με απόλυτη συνειδητότητα των καθημερινών αποφάσεων μας, θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τον καλύτερο δυνατό και πιο καθαρό τρόπο, όσες made in China επιθέσεις και να μας γίνουν. Οι DDoS Attacks είναι όσα μπορεί να βρει κανείς, στο σκοτεινό διαδίκτυο. Δεν ήμασταν ποτέ μέρος αυτού και θέλαμε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης μας, να στεκόμαστε στο φως.

Προχωράμε.

SPORT 24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ