MARKET

Δύο νέες γεύσεις ανακηρύχθηκαν τοπ "παίκτες" του καλοκαιριού

Δύο νέες γεύσεις ανακηρύχθηκαν τοπ "παίκτες" του καλοκαιριού

Όλοι κρύβουμε έναν προπονητή μέσα μας. Όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση να δίνουμε σαφείς οδηγίες στους παίκτες της ομάδας που βλέπουμε στην τηλεόραση, με κίνδυνο να χυθεί η μπύρα που κρατάμε, στον καναπέ –και είμαστε και σε ξένο σπίτι.

Χωρίς να το καταλάβουμε, εκνευριζόμαστε όταν δεν μας ακούν, όταν δίνουν λάθος πάσες και όταν βιάζονται να βγουν στην επίθεση, με αποτέλεσμα να εκτίθενται -και να εκθέτουν κι εμάς, του “προπονηταράδες”.

Τι να κάνεις; Να σκίσεις τα πτυχία σου; Να φας το τελευταίο κομμάτι πίτσα που έχει πια πανιάσει ή κάτι καλύτερο; Κάτι καλύτερο φυσικά, χωρίς δεύτερη σκέψη. Παίρνεις το ωραίο σου myblu και με ένα κλικ! δοκιμάζεις τη νέα γεύση Mango/Apricot. Τόσο απλά. Αμέσως, ξεχνάς τα πάντα. Και τα οφ σάιτ που δεν είδε το VAR και τα τζαρτζαρίσματα που γίναν τσάμπα κίτρινες και τα κόρνερ που βγήκαν άουτ πριν καν φτάσει η μπάλα στο πρώτο δοκάρι –μιλάμε για πολλά φάλτσα.

Αυτή όμως είναι και η μαγεία της φρουτένιας γεύσης Μάνγκο-Βερίκοκο, με ένταση 1.6%! Να σε ταξιδεύει εκτός γηπέδου, γιατί ναι, μια γεύση myblu μπορεί να σε συναρπάσει πολύ περισσότερο από τα πλέι οφ και να σου χαρίσει μια έντονη, αλλά απαλή γευστική εμπειρία. Γιατί, τι είναι η ζωή χωρίς εμπειρίες; Πάγκος χωρίς αλλαγές.

Δύο νέες γεύσεις ανακηρύχθηκαν τοπ "παίκτες" του καλοκαιριού

Και αν το ματς πάει για λήξη και η Ευρώπη δεν έρχεται, δεν αγχώνεσαι. Έχεις και άλλο άσσο στο μανίκι σου. Στο τσεπάκι σου. Στο myblu σου, τέλος πάντων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, όταν λέμε myblu ενοοούμε το προϊόν νέας γενιάς της Imperial Tobacco Hellas και πρώτο σε προτιμήσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του. Πρόκειται ουσιαστικά για μία συσκευή κλειστού συστήματος που δουλεύει με προγεμισμένες κάψουλες. Ξεκάθαρο;

Όπως, λοιπόν, και αν εξελιχθεί το παιχνίδι, εσύ, κύριος. Ξαναπαίρνεις το ωραίο σου myblu και με ένα νέο κλικ!, βάζεις και τη δεύτερη καινούργια γεύση, Menthol. Με δροσερή γεύση μέντας και ένταση 1.6%, για απόλαυση μεγάλης διάρκειας. Σαν τις φάσεις διαρκείας στα καρέ του αντιπάλου, αλλά καλύτερο.

Γι’ αυτό σου λέω. Μη σκας που δεν σ’ ακούνε οι χαφ και οι φορ. Εσύ έχεις Menthol και Mango/Apricot, τις γεύσεις που τα δίνουν όλα, τους παίκτες του καλοκαιριού. Όποτε θες, βγάζεις τη μία και βάζεις την άλλη. Δεν κάνουν μούτρα όταν βγαίνουν αλλαγή, δεν παίζουν καθυστερήσεις. Κάνουν αυτό για το οποίο σχεδιάστηκαν: να σου χαρίσουν δροσερή γεύση και γλυκό άρωμα, και να κάνουν το καλοκαίρι σου καλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ