MARKET

«Lia cada me Meze» ή Ραντεβού στον Ήλιο με τον Διονύση Ατζαράκη

«Lia cada me Meze» ή Ραντεβού στον Ήλιο με τον Διονύση Ατζαράκη

Ένας professor, ένα τραπέζι με Ούζο Πλωμαρίου και μεζέ, ένας ατρόμητος μαθητής, μία ριψοκίνδυνη αποστολή και μία μυστηριώδης guest. Δες το επεισόδιο και μάθε πώς μπορείς να ζήσεις και εσύ το δικό σου "Ραντεβού στον Ήλιο"!

Ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στοyoutubeκαι… κλέβει τις εντυπώσεις! Πρωταγωνιστής στο «Lia cada me Meze» ή Ραντεβού στον Ήλιο είναι ο αγαπημένος stand-up comedian Διονύσης Ατζαράκης και ο partner in crime Θωμάς Ζάμπρας που μπλέκει σε μία ξεχωριστή αποστολή με Ούζο Πλωμαρίου και πολλές ανατροπές.

Ποια είναι όμως η ιστορία και πώς ξεκίνησαν όλα; Πίσω στο μακρινό 1894, όταν πρωτογεννήθηκε το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, έγιναν τα πρώτα καλοκαιρινά «Ραντεβού στον Ήλιο». Τα θρυλικά ραντεβού για Ούζο Πλωμαρίου και μεζέ με την παρέα κάτω απ’ τον γλυκό καλοκαιρινό ήλιο και πλάι στο κύμα άφησαν εποχή, συνεχίστηκαν για δεκαετίες και κυλούσαν ομαλά μέχρι το 2020, τη μέρα που εμφανίστηκε ο professor Διονύσης Ατζαράκης ρίχνοντας στο τραπέζι ένα τρελό σχέδιο.

«Lia cada me Meze» ή Ραντεβού στον Ήλιο με τον Διονύση Ατζαράκη

Ο Διονύσης, με συνεργό τον Θωμά Ζάμπρα, τον μαθητή του με το κωδικό όνομα «Πλωμάρι», θα επιχειρήσουν να κλέψουν τις εντυπώσεις σε ένα θεαματικό «Ραντεβού στον Ήλιο». Άραγε θα τα καταφέρουν; Θα έχουν μπλεξίματα στο ουζερί; Και ποιος είναι ο ρόλος-κλειδί της τραγουδοποιού Πέννυς Μπαλτατζή σε αυτή την αποστολή;

Όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα συμβαίνουν στο βίντεο- φαινόμενο «Lia cada me Meze - Ραντεβού στον Ήλιο».

Θέλεις να κλέψεις και εσύ τις εντυπώσεις σ’ ένα «Ραντεβού στον Ήλιο», όπως ο «Πλωμάρι» με τον professor Διονύση Ατζαράκη; Θέλεις να ζήσεις το δικό σου «Lia cada me Meze»; Γράψε με comment κάτω από το YouTube βίντεο του «Lia cada me Meze» το κωδικό όνομα που θα διάλεγες και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα πέντε τραπέζια με Ούζο Πλωμαρίου μαζί με την παρέα σου ή μία από τις δέκα φιάλες Ούζο Πλωμαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ