MARKET

#ΜένουμεΣπίτι: Η 24MEDIA συνεχίζει τη λειτουργία της με προληπτικά μέτρα λόγω κορονοϊού

#ΜένουμεΣπίτι: Η 24MEDIA συνεχίζει τη λειτουργία της με προληπτικά μέτρα λόγω κορονοϊού

Η 24MEDIA προχωρά σε μια σειρά ενεργειών όχι μόνο για την προσταστία των ανθρώπων της απέναντι στον κορονοϊό αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της.

Με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στο αναγνωστικό κοινό, τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους εν γένει συνεργάτες της, η 24MEDIA προχωρά σε μια σειρά ενεργειών όχι μόνο για την προστασία των ανθρώπων της απέναντι στον κορονοϊό (COVID – 19) αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της. Είναι άλλωστε κρίσιμο οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί να είναι απολύτως λειτουργικοί ώστε να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια της κοινωνίας μας συνολικά, για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού.

Η 24MEDIA έλαβε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα και είναι έτοιμη να συνεχίσει το έργο της, ενημερώνοντας το κοινό για τα δρώμενα στη χώρα και παγκοσμίως. Τα ενημερωτικά, αθλητικά και lifestyle sites του Ομίλου, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, το εμπορικό τμήμα και όλα τα υποστηρικτικά τμήματα λειτουργούν κανονικά, με τη μέθοδο της τηλεργασίας, παρέχοντας το ίδιο υψηλό επίπεδο ενημέρωσης και υπηρεσιών.

Από την πρώτη ημέρα ανακοίνωσης προληπτικών μέτρων από το Υπουργείο Υγείας:

  • Θέσαμε σε εφαρμογή πρόσθετα μέτρα υγιεινής στους χώρους εργασίας και ενημερώσαμε τους υπαλλήλους της εταιρείας για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν.
  • Λειτουργώντας προληπτικά, καταστρώσαμε τρία διαφορετικά σενάρια για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, ανάλογα με την εξέλιξη της εξάπλωσης του ιού.
  • Παρείχαμε από την πρώτη στιγμή κάθε δυνατή διευκόλυνση στους εργαζομένους που είναι γονείς και όφειλαν να βρίσκονται στο σπίτι με τα παιδιά τους.
  • Αποφασίσαμε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων να δουλεύει από το σπίτι. Στην εταιρεία βρίσκονται εκ περιτροπής μόνο ελάχιστοι εργαζόμενοι ως προσωπικό ασφαλείας, μόνο όταν κρίνεται απαραίτητο για την απρόσκοπτη λειτουργία ομίλου.
  • Εφοδιάσαμε τους δημοσιογράφους της εταιρείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μπορούν να εργάζονται στο 100% από το περιβάλλον του σπιτιού τους.
  • Επικοινωνήσαμε και ενημερώσαμε τους πελάτες μας στην εμπορική αγορά για τη διασφάλιση του συμφέροντος και των καμπανιών τους.
  • Μεταφέραμε τις τηλεφωνικές γραμμές στα κινητά τηλέφωνα των υπαλλήλων μας ώστε να είμαστε εκεί για όποιον χρειαστεί τις υπηρεσίες μας.
  • Δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε έμφαση στην άμεση και ορθή ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, υπηρετώντας το καθήκον μας ως δημοσιογραφικός οργανισμός.

Σ’ αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους, η 24MEDIA θα συνεχίσει να είναι πλήρως λειτουργική και θα παρέχει συνεχής ενημέρωση στους αναγνώστες της.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε τα δύσκολα για τη χώρα και για την αγορά, να τελειώσουν σύντομα γι’ αυτό και #ΜένουμεΣπίτι.

24MEDIA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ