MARKET

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς
EUROKINISSI

Ενας από τους τελευταίους σπουδαίους κωμικούς, ο Κώστας Βουτσάς, έφυγε από την ζωή νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26/2) σε ηλικία 88 ετών. Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Βουτσάς δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Ο σπουδαίος ηθοποιός πέθανε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26/2) σε ηλικία 88 ετών. Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες στο Αττικό Νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και επιβάρυνση της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε.

Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του, την ανάλαφρη διάθεσή του, το πληθωρικό και μπριόζικο παίξιμό του, ο Κώστας Βουτσάς δημιούργησε ένα ιδιαίτερο τύπο κωμικού ηθοποιού, που αποτελεί εγγύηση γέλιου και αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό.

Είναι ένα από τα σύμβολα της χρυσής εποχής του εμπορικού κινηματογράφου, αλλά ανέδειξε το υποκριτικό του ταλέντο και σε πιο απαιτητικούς ρόλους στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ με συχνές παρουσίες στο γήπεδο, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: " Αεκτσής έγινα από τότε που ο πατέρας μου, παιδάκι, με πήγαινε στη Φιλαδέλφεια. Και θέλω να κάνω προσφορά στην ΑΕΚ τα εισιτήρια από το έργο του Νίκου Καμπάνη, που θα αναφέρεται και στην ιστορία της ΑΕΚ. Στη Θεσσαλονίκη έγινα και λίγο ΠΑΟΚ, αλλά με την ΑΕΚ είμαι πάντα".

Ο σπουδαίος ηθοποιός είχε συγκινήσει μάλιστα με τη συμμετοχή του στο VIDEO της ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της στην Αγιά Σοφιά:

Γνωστή ήταν εξάλλου και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, όπου έχει μείνει στην ιστορία ένας αγώνας όπου είχε πάρει μέρος το μακρινό 1963, μαζί με άλλος θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Νίκος Κούρκουλος, σε μία κατάμεστη Λεωφόρο, κόντρα σε δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ