STOIXIMAN

Αυτοί θα είναι οι κορυφαίοι παίκτες της φετινής Premier League

Liverpool's Virgil van Dijk, left, fights for the ball with Tottenham's Son Heung-min during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana)
Liverpool's Virgil van Dijk, left, fights for the ball with Tottenham's Son Heung-min during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana) AP

Η Premier League κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου και το Stoiximan.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνει προπονητής μέσω του Fantasy Premier League Season. Τέσσερις συντάκτες του Sport24.gr σε βοηθούν να κάνεις τις καλύτερες επιλογές παικτών προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να... αγγίξεις το μεγάλο έπαθλο!

Τρεις μήνες αποχής ήταν πάρα πολλοί. Η Premier League επιστρέφει στις 9 Αυγούστου και είναι έτοιμη να μας προσφέρει γι' ακόμα μία σεζόν σπουδαίες συγκινήσεις, ξεχωριστά παιχνίδια και πλούσιο θέαμα. Το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο διαθέτει, όπως είναι λογικό, και τους καλύτερους παίκτες. Εξαιρετικές περιπτώσεις σε όλες τις γραμμές του γηπέδου

Φέτος, το Stoiximan.gr πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της Premier League να γίνουν προπονητές, δημιουργώντας την ομάδα των ονείρων του μέσω τους Fantasy Premier League Season . Πρόκειται για ένα τουρνουά με παίκτες από όλον τον κόσμο και συνολικά έπαθλα 250.000 ευρώ, τα οποία μοιράζονται ανάλογα με την κατάταξη - με τον πρώτο να κερδίζει 50.000 ευρώ - ενώ υπάρχουν και εβδομαδιαία έπαθλα όπως "Ο προπονητής της εβδομάδας".

Συμμετέχοντας στο Fantasy Premier League Season, το οποίο προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα το Stoiximan.gr, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις περισσότερες από μία ομάδες αυξάνοντας τις πιθανότητες νίκης! Τέσσερις συντάκτες του Sport24.gr αναλαμβάνουν συμβουλευτικό ρόλο και σε βοηθούν να κάνεις τις καλύτερες επιλογές ποδοσφαιριστών προκειμένου να φτάσεις κοντά στο πολυπόθητο έπαθλο.

ΝΤΕ ΧΕΑ, ΦΑΝ ΝΤΑΪΚ & ΠΕΠΕ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΥΡΙΩΔΗ

Ο Άλισον έκανε τρομερή σεζόν στα γκολπόστ της Λίβερπουλ. Ο Έντερσον ήταν για μια ακόμη σεζόν φύλακας άγγελος της εστίας της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι. Μπροστά από τους δυο Βραζιλιάνους όμως, βλέπω τον Νταβίντ Ντε Χέα να μας θυμίζει για ποιο λόγο είναι world class τερματοφύλακας και γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους του κόσμου, αν όχι ο καλύτερος. Φέτος, αναμένεται να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ, να θυμίσει τον "κέρβερο" που έμοιαζε ορισμένες φορές ανίκητος. Θεωρώ ότι θα είναι μια εξαιρετική σεζόν για τον Ισπανό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από 'κει και πέρα, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα δείξει για μια ακόμη φορά ότι είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ του πλανήτη. Πέρυσι, έχασε το πρωτάθλημα στο νήμα. Φέτος, το θέλει όσο τίποτα και θα είναι ο ηγέτης της άμυνας της Λίβερπουλ. Προέρχεται από τρομερές εμφανίσεις, μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος ο γιγαντόσωμος Ολλανδός.

Τέλος, ο Νικολά Πεπέ θα κάνει... παπάδες με την Άρσεναλ, δικαιολογώντας τα 80 εκατ. ευρώ που σπατάλησε για να τον αγοράσει από τη Λιλ. Ο 24χρονος Ιβοριανός έχει τρομερές δυνατότητες και έχει όλα τα φόντα να τις ξεδιπλώσει στο αγγλικό πρωτάθλημα με τους κανονιέρηδες. Τον περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία και πιστεύω ότι θα είναι το δυνατό χαρτί της ομάδας του Ουνάι Έμερι.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ

Για μία ακόμα χρονιά πολλά εκατομμύρια δόθηκαν από τις περισσότερες αγγλικές ομάδες για την ενίσχυσή τους και για αυτό το λόγο θα επικεντρωθούμε στα νέα πρόσωπα που θα δούμε στην Premier League.

To να φτιάξει κανείς μία ομάδα μόνο με τα νέα πρόσωπα της Λίγκας δεν είναι καθόλου εύκολο, υπάρχουν όμως περιπτώσεις που αξίζει να ασχοληθούμε στο Fantasy Premier League. Στη θέση του τερματοφύλακα θα ξεχωρίσουμε την περίπτωση του Ρομπέρτο. Στα 33 του χρόνια θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην Premier League με την φανέλα της Γουέστ Χαμ. Η τριπλέτα τερματοφύλακων που έχει στη διάθεση του ο Πελεγκρίνι είναι στη ίδια ηλικιακή κατηγορία και δεν αποκλείεται ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού να πάρει τις ευκαιρίες του.

Στην άμυνα αξίζει να σταθούμε στην περίπτωση ενός άλλου πρώην ερυθρόλευκου. Ο Μπιόρν Ένχελς θα δοκιμάσει την τύχη του στο νησί με καθυστέρηση αρκετών ετών. Πριν τον τραυματισμό του η Άρσεναλ τον είχε στα ραντάρ της και τώρα η Άστον Βίλα θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει στην Premier League.

Οι επόμενες δύο μεταγραφές νεοφερμένων στην Αγγλία είναι αυτές των Ρόντρι και Εντομπελέ. Δύο παίκτες που ξέρουμε τι να περιμένουμε από αυτούς και μένει να το αποδείξουν και στο γήπεδο. Για τον άξονα κρατήστε και το όνομα του Μπρούνο Ζορντάο που πήγε στη Γουλβς.

Στις θέσεις της επιθετικής τριπλέτας υπάρχουν πολλές επιλογές (Πεπέ, Κουτρόνε, Κεν), αλλά θα σταθούμε στον παίκτη ο οποίος θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος απ’ όλους. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Πούλισιτς. Βαδίζοντας για τη συμπλήρωση των 21 χρόνων του ο Αμερικανός θα προσπαθήσει, μαζί με τον Πέδρο, να καλύψει το κενό του Αζάρ.

Αποστολή εξαιρετικά δύσκολη. Αν το καταφέρουν έστω και μέχρι έναν βαθμό σίγουρα θα βγει κερδισμένη η Τσέλσι.

ΨΑΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ

Το Fantasy Premier League Season του Stoiximan.gr εξιτάρει το μανατζερικό μας ένστικτο, γιατί εφέτος προβλέπεται "μάχη" στο Νησί και πολλοί ποδοσφαιριστές συγκεντρώνουν πιθανότητες να ξεχωρίσουν και να μας βοηθήσουν στο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής και το μεγάλο έπαθλο!.

Νούμερο ένα επιλογή στο δικό μας σχεδιασμό και μάλιστα με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, ο Χάρι Μαγκουάιρ. Ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου έγινε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι απλά για να κλείσει "τρύπες", αλλά να ηγηθεί. Άποψή μας πως θα ξεχωρίσει και θα αγγίξει τα επίπεδα αποδόσεων του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πέρυσι με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Νούμερο δύο και υπαρχηγός ο μέσος της Λέστερ, Τζέιμς Μάντισον. Ο 22χρονος παίκτης των "αλεπούδων" έγραψε την προηγούμενη σεζόν 36 συμμετοχές και τ' όνομά του πρόλαβε να γραφτεί για τις μεγάλες ομάδες του Νησιού. Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς θα περάσει σε άλλη φάση χωρίς τον Χάρι Μαγκουάιρ, οπότε κατά την άποψή μας ο Άγγλος από το Κόβεντρι θα ξεχωρίσει, θα ηγηθεί και δεν αποκλείεται καθόλου να κάνει μία σούπερ σεζόν που ενδεχομένως να είναι η τελευταία του με τη φανέλα των πρώην πρωταθλητών Αγγλίας.

Πάμε και στην επίθεση. Πολλές επιλογές, ωστόσο ο Κορεάτης "φλας" της Τότεναμ, Σον είναι ο ποδοσφαιριστής που θα εμπιστευτούμε για να τραβήξει την επιθετική γραμμή. Ο 27χρονος επιθετικός λόγω τιμωρίας θα έχει δικαίωμα ν' αγωνιστεί από τις 18 Αυγούστου και μετά, αλλά ποντάρουμε πως τα "σπιρούνια" θα εμφανιστούν φέτος πιο δεμένα από ποτέ και θα παρασύρουν τον Σον με τέτοιο τρόπο που ο Κορεάτης θα σκοράρει μπόλικα γκολ.

Κι αν θέλετε μία έξτρα επιλογή για την επίθεση, τότε κλείστε το μάτι στην Γουέστ Χαμ. Γιατί; Διότι τα "σφυριά" μόνο τυχαία δεν επένδυσαν στην αιχμή του δόρατος 40 εκατ. ευρώ, αγοράζοντας τον Σεμπαστιέν Χαλέρ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Γάλλος ήρθε στην Premier League με 20 γκολ στην πλάτη από την περιπέτειά του στην Bundesliga και αποτελεί έξυπνη λύση.

"ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ" Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ

Στη δημιουργία της ιδανικής ομάδας στο Fantasy Premier League Season θα πρέπει να σκεφτούμε και τα χρήματα/μπάτζετ που έχουμε στη διάθεσή μας. Το εικονικό ποσό των 100.000.000 ευρώ είναι μεγάλο, αλλά παράλληλα πρέπει να γίνει σωστή επιλογή παικτών προκειμένου να υπάρχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές και στο τέλος να βγούμε κερδισμένοι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να κινούμαστε κι έξω από τα συνηθισμένα. Καλοί οι Άλισον Μπέκερ, Κέβιν ντε Μπρόινε, Μοχάμεντ Σάλαχ, αλλά κοστίζουν ακριβά. Γι' αυτό το λόγο, πρέπει να πάμε σε ψαγμένες επιλογές με χαμηλό κόστος και ρίσκο, που θα μας προσφέρουν το κάτι παραπάνω και θα κάνουν τη διαφορά. Μία ομάδα που πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, με χαμηλό κόστος, είναι η Γουλβς.

Οι "Λύκοι" έχουν κάτω από τα γκολπόστ τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Πορτογαλίας, Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος είναι ικανός να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε πολλά απ' τα φετινά παιχνίδια της ομάδας του. Παράλληλα, στη μεσαία γραμμή αγωνίζεται ο Ρούμπεν Νέβες που μπορεί να συνδυάσει το σκοράρισμα με τη δημιουργία. Την περσινή σεζόν είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ, αγωνιζόμενος ως αμυντικός χαφ. Φέτος, είναι βέβαιο πως θα βελτιώσει αισθητά τα νούμερά του.

Τέλος, στην επίθεση, υπάρχει ο Πάτρικ Κουτρόνε, που αποκτήθηκε από τη Μίλαν και έδειξε την προηγούμενη διετία πως διαθέτει το ένστικτο του killer. Μπορεί εύκολα σε μία τέτοια ομάδα να σημειώσει 15+ γκολ και να μας χαρίσει πολλούς πόντους στο Fantasy Premier League Season. Επίσης, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Κρίσταλ Πάλας είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή, αφού εκτελεί -με επιτυχία- τα πέναλτι της ομάδας του, ενώ σκοράρει και με το κεφάλι.

Από εκεί και πέρα, καλές λύσεις είναι ο αμυντικός της Σίτι, Ολεκσάντρ Ζίντσενκο που θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες φέτος, ο Κρίστιαν Πούλισιτς που θεωρείται ο διάδοχος του Εντέν Αζάρ την Τσέλσι και θα προσφέρει τόσο στη δημιουργία όσο και στην παραγωγικότητα, καθώς κι ο Μόιζε Κεν που μεταγράφηκε από τη Γιουβέντους στην Έβερτον και έχει δείξει από πέρυσι πως ξέρει πώς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ