STOIXIMAN

Επίσκεψη της Κατερίνας Στεφανίδη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίσκεψη της Κατερίνας Στεφανίδη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας στο πλαίσιο της Stoiximan Tokyo Team. (VIDEOS)

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ και κορυφαία αθλήτρια στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη, επισκέφτηκε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, με ένα θερμό καλωσόρισμα από τα 84 κορίτσια, 6 έως 18 ετών, που τυγχάνουν της φροντίδας του Ιδρύματος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Stoiximan Tokyo Team, της ομάδας των αθλητών που υποστηρίζονται στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο από τη Stoiximan, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τα κορίτσια του ιδρύματος την αθλητική της διαδρομή, από την πρώτη της ενασχόληση έως και τις επιτυχίες των τελευταίων ετών, την αγάπη της για τον αθλητισμό, καθώς και την προσπάθειά της για να βρεθεί για ακόμη μια φορά στην κορυφή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, σημείωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης: "Είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε με νέους ανθρώπους. Θεωρώ ύψιστο χρέος των αθλητών να εμπνέουν τα νέα παιδιά και να τους μεταλαμπαδεύουν την αγάπη για τον αθλητισμό, την αξία της προσπάθειας και της επιμονής όπως και την επίκαιρη σημασία του ολυμπιακού ιδεώδους. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα σήμερα κοντά σε αυτά τα κορίτσια, τα οποία με φιλοξένησαν, μεταφέρνοντάς μου τη ζεστασιά της μεγάλης οικογένειας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος".

Η επίσκεψη της Κατερίνας Στεφανίδη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της χορηγικής της συνεργασίας με την Stoiximan, αποτελώντας εξέχον μέλος της Stoiximan Tokyo Team, της ομάδας των αθλητών και αθλητριών που υποστηρίζει η εταιρεία στο ταξίδι τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Ενισχύοντας το πρόγραμμα αθλητικής υποστήριξης που εφαρμόζει ήδη από το ξεκίνημά της, η Stoiximan στηρίζει 17 Έλληνες αθλητές από ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, από την κωπηλασία και την ποδηλασία μέχρι τον στίβο και τη σκοποβολή, καθώς και τις δύο Εθνικές Ομάδες Πόλο (ανδρών – γυναικών) στην πορεία τους προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Η υπεύθυνη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan, κα Ιωάννα Κοζαδίνου, υπογράμμισε στο πλαίσιο της επίσκεψης: "Για τη Stoiximan ο αθλητισμός και η κοινωνική προσφορά είναι δύο έννοιες που συναντιούνται. Τα τελευταία χρόνια υλοποιούμε ένα διευρυμένο χορηγικό πρόγραμμα στήριξης Ελλήνων αθλητών, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε μια συντονισμένη δράση κοινωνικής προσφοράς, ενισχύοντας φορείς, ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η σημερινή πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των ενεργειών μας, στο πλαίσιο της Stoiximan Tokyo Team, με στόχο τη διάδοση των υψηλών αξιών του αθλητισμού στους νέους που χρειάζονται ένα μεγαλύτερο παράθυρο στον κόσμο".

"Οι αθλητές είναι τα πρότυπα που χρειαζόμαστε, γιατί αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας", σχολίασε η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Ιδρύματος, κα Αναστασία Κατσιλιέρη. "Η Κατερίνα Στεφανίδη το έχει αποδείξει αυτό, καθώς τη διακρίνει η προσήλωση στο στόχο, η πειθαρχία, η εργατικότητα και η πίστη στη νίκη, αξίες πολύ σημαντικές για τους νέους μας. Είμαστε περήφανοι που την είχαμε σήμερα μαζί μας και ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Stoiximan για αυτό το υπέροχο δώρο".

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι ένα από τα πλέον ιστορικά ιδρύματα παροχής παιδικής προστασίας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1889 και μέχρι σήμερα μετρά υπερεκατονταετή αδιάλειπτη λειτουργία και προσφορά πανελλήνιας εμβέλειας στον τομέα της παιδικής μέριμνας και προστασίας. Σήμερα φιλοξενεί κορίτσια διαφόρων ηλικιών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το οικογενειακό τους περιβάλλον, στα οποία παρέχει βασικές ανάγκες διαβίωσης καθώς και επιμελείται τη μελέτη των μαθημάτων τους, την κάλυψη των μαθησιακών αναγκών, την ψυχολογική στήριξη, την καλλιέργεια ιδιαίτερων κλίσεων και την ψυχαγωγία, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο με τη συνδρομή επιστημονικού και εξειδικευμένου προσωπικού.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ