STOIXIMAN

Nations League με Εθνική, Fantasy & σούπερ προσφορά* στη Stoiximan

UEFA NATIOSN LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
UEFA NATIOSN LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δράση και πάλι για την Εθνική μας κόντρα στη Σλοβενία στην πρεμιέρα του Nations League όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία.

Το Nations League επιστρέφει στην δεύτερη έκδοσή του με 10 αναμετρήσεις να διεξάγονται στην αποψινή (03/09) πρεμιέρα. Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στην Λιουμπλιάνα όπου η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία (21:45) από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε 5 αναμετρήσεις (3 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Την ίδια ώρα στην Στουτγάρδη διεξάγεται η σπουδαία αναμέτρηση Γερμανία-Ισπανία, ενώ στη Μόσχα η Ρωσία φιλοξενεί την Σερβία. Η Stoiximan προσφέρει αυτές τις τρεις αναμετρήσεις με 0% γκανιότα**, ενώ έχει ετοιμάσει σούπερ προσφορά* τόσο για όλους τους αγώνες του Nations League (έως 06/09) όσο και αποκλειστικά για τον αγώνα της Ελλάδας.

Παράλληλα οι φίλοι του Fantasy μπορούν να βρουν στη Stoiximan τουρνουά για τα παιχνίδια του Nations League της Πέμπτης (03/09) με εγγυημενα χρηματικά έπαθλα ύψους 30.000€***!

Fantasy τουρνουά και για την Premier με 1.000.000€***!

Τα βλέμματα όσων θέλουν να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι προπονητές στρέφονται ταυτόχρονα και στο απόλυτο Fantasy τουρνουά στη Stoiximan για την επερχόμενη Premier League. To συγκεκριμένο τουρνουά που αφορά όλη τη σεζόν με σέντρα στις 12/9 στις 14:30, έχει εγγυημένα χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1.000.000€** και οι συμμετοχές είναι ήδη ανοιχτές!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

**Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

***Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ