Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οι Μικροί Ήρωες by Stoiximan σε συνεργασία με τον οργανισμό SciCo ταξιδεύουν στον Πλανήτη Τεχνόπολη και σας προσκαλούν σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό αθλητισμού και επιστήμης.

Έχετε σκεφτεί τους νόμους της φυσικής που κάνουν το τραμπολίνο τόσο διασκεδαστικό; Πώς η γεωμετρία και οι πιθανότητες συνδυάζονται σε ένα γιγάντιο ποδοσφαιρομπιλιάρδο; Ότι ένας τοίχος αναρρίχησης μπορεί να οδηγήσει στα πιο απρόσμενα πειράματα;

ADVERTISING

Και πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία με δύο από τους πιο μεγάλους αθλητές μας;

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οι Μικροί Ήρωες by Stoiximan σε συνεργασία με τον οργανισμό SciCo ταξιδεύουν στον Πλανήτη Τεχνόπολη, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά και σας προσκαλούν σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό αθλητισμού και επιστήμης.

Τραμπολίνο, snookball και τοίχος αναρρίχησης θα σας διασκεδάσουν μαζί με μοναδικά επιστημονικά εργαστήρια που θα σας αποκαλύψουν τα μυστικά πίσω από τη διασκέδαση.

ADVERTISING

Και όλα αυτά, με συντροφιά δύο από τους μοναδικούς ambassadors του προγράμματος "Μικροί Ήρωες", τον Δημήτρη Διαμαντίδη (Σάββατο, 12:00 - 14:00) και τον Σπύρο Γιαννιώτη (Κυριακή 11:00 - 13:00).