STOIXIMAN

Οι ταινίες της Stoiximan για τις ομάδες μιλούν στην καρδιά των φιλάθλων

Οι ταινίες της Stoiximan για τις ομάδες μιλούν στην καρδιά των φιλάθλων

Εντυπωσιακές ταινίες που μιλούν στις καρδιές των φιλάθλων, αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές τους, αποτυπώνουν πλήρως τα συναισθήματά τους. Τα videos της Stoiximan για τις ομάδες εναρμονίζονται πλήρως με το DNA τους.

Η πορεία προς την κορυφή δεν είναι ποτέ στρωμένη με ροδοπέταλα. Θέλει προσπάθεια, ιδρώτα, αφοσίωση, προσήλωση στον στόχο. Και όταν αυτή κατακτηθεί, έρχεται η ώρα της επιβράβευσης. Κανείς όμως δεν τα καταφερνει μόνος του.

Το "κράτα με, να σε κρατώ" ισχύει στο ακέραιο, ειδικά αν μιλάμε για ομαδικό αθλητισμό. Οι παρέες είναι αυτές που στο τέλος πετυχαίνουν τον στόχο τους και αυτές που γράφουν την ιστορία...

ΠΑΟΚ: ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Ο φετινός ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο αποτελεί την επιτομή της επιτυχημένης συνταγής. Υγιή αποδυτήρια, ο κόσμος δίπλα στην ομάδα και έτοιμος να τη σηκώσει όρθια στις δύσκολες στιγμές, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 34 χρόνια, πετυχαίνοντας κάτι που είχε να συμβεί 55 χρόνια, να ολοκληρώσει αήττητος τη σεζόν στη Super League.

H Stoiximan, χορηγός και υποστηρικτής του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια, έφτιαξε ένα video για να συνδεθεί με την κορυφαία στιγμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τίτλο "Έτσι χτυπάει η καρδιά του πρωταθλήτη" και σήμα κατατεθέν το τύμπανο που δίνει κάθε φορά το σύνθημα στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Εκεί που κάθε ΠΑΟΚτσής σηκώνει χέρια και φωνάζει "ΠΑΟΚ" με όλη τη δύναμη της ψυχής του.

Ένα video διάρκειας 57 δευτερολέπτων που "μιλάει" στην καρδιά των φίλων του, που νιώθει από ΠΑΟΚ, από την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του κλαμπ του και του πολυπληθούς λαού του. Δεν είναι εύκολο να αποτυπώσεις μέσα σε λίγες εικόνες αυτό που αισθάνεται κάποιος για την ομάδα της καρδιάς του, γι' αυτό που έμαθε να αγαπάει από μικρό παιδί.

Ο Δικέφαλος, για να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή που ονειρευόταν για δεκαετίες, χρειάστηκε να γίνει "ένα" με τον κόσμο του, να πορευτούν μαζί σαν ασπίδα απέναντι σε κάθε εμπόδιο που θα βρισκόταν στο διαβα του. Την κατέκτησε, την έκανε δική του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, η Stoiximan είχε φτιάξει ένα video και για τον Ολυμπιακό το 2016, το οποίο ομολογουμένως ήταν εντυπωσιακό. Άλλωστε "οι υψηλότερες κορυφές είναι για τις κορυφαίες ομάδες" όπως ανέφερε το σλόγκαν της χορηγού εταιρείας των ερυθρολεύκων που είχαν κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα Ελλάδας εκείνη τη σεζόν.

Οι παίκτες ανέβαιναν όλοι μαζί μέχρι να φτάσουν στον τερματισμό, δίπλα δίπλα, σταματούσαν να ξαποστάσουν και ξανά προς τη δόξα τραβούσαν. Δίπλα δίπλα, ο ένας για τον άλλον και στο τέλος απολάμβαναν παρέα την κορυφή. Από εκεί ψηλά αγνάντευαν όλη την διαδρομή που έκαναν, σκεφτόντουσαν τους κόπους, τις θυσίες που έκαναν μέχρι να τα καταφέρουν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και η κορυφή είναι δυο έννοιες ταυτόσημες. Οι πράσινοι έχουν... ξεχάσει από πότε έχουν να ολοκληρώσουν σεζόν χωρίς εγχώριο τίτλο, αποτελώντας αναμφίβολα το πλέον επιτυχημένο τμήμα του συλλόγου και μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μετρώντας έξι ευρωπαϊκά τρόπαια. Το τριφύλλι ξέρει πώς να ανεβαίνει στην κορυφή, πώς να την κατακτά, μέσα από τις όποιες δυσκολίες και τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται μπροστά του.

Το 2016, η Stoiximan είχε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό video και για τους πράσινους. Οι παίκτες μεσα στο δάσος, έτρεχαν να ανέβουν στην κορυφή, δεν σταματούσαν ακόμα και όταν όλα έμοιαζαν πιο δύσκολα από ποτέ, δεν καταλάβαιναν από κούραση, όλοι μαζί, ως μια ομάδα έφτασαν εκεί που έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με τον κόσμο που πάντα είναι εκεί και στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας. Το video "μίλησε" στην καρδιά του πράσινου κόσμου που έχει το τμήμα μπάσκετ ψηλότερα από κάθε άλλο, στην... κορυφή της συνείδησής του!

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ